Uw administratie

Samenwerken aan uw administratie. 
Wat wilt u zelf doen? En waarmee kunnen wij u helpen?

Verkoopfacturen

Word of Excel

Veel ondernemers maken hun facturen in Word of Excel. Dat kan ook bij ons, want het factureren kunnen wij bijna onmogelijk van u overnemen. Wel is het belangrijk dat de facturen worden opgenomen in de administratie. Dat moeten wij dus goed afstemmen hoe wij dat dan doen.

Vanuit de adminstratie

Helemaal geïntegreerd in onze boekhoudkundige oplossing kunnen ook facturen worden gemaakt en verzonden. Wanneer u de factuur definitief maakt, wordt de factuur verzonden per post of per e-mail naar uw afnemer. Ondertussen wordt de boeking geheel automatisch verwerkt in de administratie.

Hierdoor bent u dus altijd compleet.

Met een andere oplossing

Het systeem dat wij gebruiken is modulair en schaalbaar. Mocht u onze oplossing niet handig genoeg vinden of past dit totaal niet bij uw eigen bedrijfsproces, dan zijn er nog legio mogelijkheden om het anders te doen.

Denk aan webshops die mooie (online) software oplossingen gebruiken. Veel van deze pakketten hebben de mogelijkheid om vanuit deze oplossing facturen aan te maken en deze automatisch te laten verwerken in de administratie.

Mogelijkheden genoeg. Welke oplossing heeft uw voorkeur?

Administratie onderdelen

  

Voor deze oplossing maken wij gebruik van

Yuki

Maar het is ook mogelijk met bijvoorbeeld

GrippTeamleader  Simplicate

NFT-invoicing maakt een einde aan de spookfactuur

20220221-Social-Visual-NFT-Invoicing.png03 feb Blockchaintechnologie: de sleutel tot 100% veilige automatische factuurverwerking Visma | yuki heeft als eerste bedrijf in Europa factuurverwerking veiliger gemaakt met blockchaintechnologie. De ... lees verder

Btw 2021: nieuwe regels

20210312-nieuwebtwregels.png12 mrt Op 1 juli 2021 gaat de nieuwe EU-btw-richtlijn voor e-commerce in. De nieuwe regels gelden wanneer je met je Nederlandse webshop een jaaromzet van 10.000 euro of meer behaald met verkopen aan ... lees verder