Uw administratie

Samenwerken aan uw administratie. 
Wat wilt u zelf doen? En waarmee kunnen wij u helpen?

Rapporteren

Realtime

Wij vinden het belangrijk dat u altijd en overal inzage heeft in de financiële ontwikkelingen van uw onderneming. Daarom hebben wij ook allerlei slimme apps die u in staat stellen om dit te zien.

Wel kan het zijn dat de informatie nog niet gecontroleerd is en dus onjuistheden bevat.

Periodiek

Doorgaans per kwartaal (maar dit kan ook maandelijks) stellen wij een rapportage samen. Op deze manier controleren wij uw administratie op JUISTHEID en VOLLEDIGHEID. Vraagposten moeten dan worden opgelost en de bijzondere boekingen zijn ingevoerd. 

U krijgt toegang tot deze digitale rapportage, zodat u, op het moment dat het u goed uitkomt, deze kunt bekijken. Vanzelfsprekend zit daar een toelichting bij en zullen wij deze ook even gezamenlijk (offline) doornemen met elkaar. 

Jaarrekening

Het jaarrapport kent verschillende varianten.

Voor eenmanszaken, VOF en maatschappen spreken wij doorgaans van een winstaangifte. Deze opstelling is dan een bijlage bij de aangifte inkomstenbelasting. 

Bij besloten vennootschappen (BV), stichtingen en coöperaties heet het een jaarrekening. Deze jaarrekening dient te worden opgesteld conform boek 2 Titel 9 van het Burgerlijk Wetboek. Een uittreksel van de jaarrekening (publicatiestukken) moet bij een BV worden gedeporneerd bij de Kamer van Koophandel en de meeste stichtingen moeten een jaarverslag publiceren op hun website.

Welke variant ook voor u van toepassing is, deze kunnen wij vrij eenvoudig samenstellen aan de hand van uw administratie. Door slimme en efficiënte koppelingen, is dit bijna een druk op de knop.

Ondersteuning nodig het maken van financiële rapportages?

Blog4-SmartVisie.jpg12 apr Elk jaar bent u verplicht financiële rapportages te sturen naar toezichthouders en de Belastingdienst.  Dit kost u wellicht veel tijd en stress. Smart Visie kan uw leven een stuk gemakkelijker ... lees verder

Cloud boekhouden: altijd en overal inzage in uw financiën

Blog3-SmartVisie.jpg07 jan Bent u nog steeds gebonden aan een traditioneel, lokaal boekhoudpakket? U loopt er dan wellicht tegenaan dat u niet altijd gelegenheid hebt om uw financiën te controleren. Smart Visie heeft als ... lees verder