Uw administratie

Samenwerken aan uw administratie. 
Wat wilt u zelf doen? En waarmee kunnen wij u helpen?

Rapporteren

Realtime

Wij vinden het belangrijk dat u altijd en overal inzage heeft in de financiële ontwikkelingen van uw onderneming. Daarom hebben wij ook allerlei slimme apps die u in staat stellen om dit te zien.

Wel kan het zijn dat de informatie nog niet gecontroleerd is en dus onjuistheden bevat.

Periodiek

Doorgaans per kwartaal (maar dit kan ook maandelijks) stellen wij een rapportage samen. Op deze manier controleren wij uw administratie op JUISTHEID en VOLLEDIGHEID. Vraagposten moeten dan worden opgelost en de bijzondere boekingen zijn ingevoerd. 

U krijgt toegang tot deze digitale rapportage, zodat u, op het moment dat het u goed uitkomt, deze kunt bekijken. Vanzelfsprekend zit daar een toelichting bij en zullen wij deze ook even gezamenlijk (offline) doornemen met elkaar. 

Jaarrekening

Het jaarrapport kent verschillende varianten.

Voor eenmanszaken, VOF en maatschappen spreken wij doorgaans van een winstaangifte. Deze opstelling is dan een bijlage bij de aangifte inkomstenbelasting. 

Bij besloten vennootschappen (BV), stichtingen en coöperaties heet het een jaarrekening. Deze jaarrekening dient te worden opgesteld conform boek 2 Titel 9 van het Burgerlijk Wetboek. Een uittreksel van de jaarrekening (publicatiestukken) moet bij een BV worden gedeporneerd bij de Kamer van Koophandel en de meeste stichtingen moeten een jaarverslag publiceren op hun website.

Welke variant ook voor u van toepassing is, deze kunnen wij vrij eenvoudig samenstellen aan de hand van uw administratie. Door slimme en efficiënte koppelingen, is dit bijna een druk op de knop.

All you need is Yuki!

20191201-yuki.png01 dec Het is ons motto om samen te werken aan de administratie van een onderneming of instelling. Het compleet uitbesteden van de administratie aan een adminstratie- of accountantskantoor is niet alleen... lees verder
Labels
Administratie
Algemeen
Bankmutaties
Debiteurenbewaking
Diverse posten
Inkoopfacturen
Rapporteren

Exact Online Starter: handig samenwerken

20170530-exactonlinestarter.png30 mei Als goede accountant denk je graag pro-actief mee met je klant, en geef je inzage in interessante analyses en rapporten. Dat doe je eenvoudig met Exact Online Starter. Zeker met het aantal ... lees verder
Labels
Administratie
Bankmutaties
Debiteurenbewaking
Diverse posten
Fiscale aangiften
Inkoopfacturen
Rapporteren
Salaris
Verkoopfacturen