Interim opdrachten

Dankzij de jarenlange ervaring in de ICT en accountancy
kunnen we een goede invulling geven aan uw (tijdelijke) probleem.

beelden-nieuwe-website-7-smart-visie.jpg

Tijdelijke ondersteuning

Voor sommige werkzaamheden kan er piekdrukte ontstaan op uw administratieve afdeling. Bijvoorbeeld tijdens de jaarafsluiting. Hierdoor kan het zijn dat er behoefte is aan tijdelijke onderteuning om de drukte op de afdeling te normaliseren naar een normaal niveau.

In ons team, maar ook in ons netwerk, hebben wij een verscheidenheid aan administratieve krachten die u hierbij kunnen helpen. Of het hierbij nu gaat om een dag, een hele week of een aantal maanden.

beelden-nieuwe-website-4-2-smart-visie.jpg

Specifieke opdracht

Of het nu gaat om het doorlichten van een bedijfs­onderdeel, het optimaliseren van bedrijfs­processen of het implementeren van een compleet nieuw software­matige oplossing. Wij kunnen u ondersteunen op vele vlakken.

Mochten wij de specialisatie niet zelf in huis hebben, dan is er een grote kans dat wij dan wel weten wie wij hiervoor zouden kunnen inschakelen. Dat scheelt u (verder) zoeken.

beelden-nieuwe-website-5-smart-visie.jpg

Vervanging van personeel

Soms kan uw personeel uitvallen als gevolg van ziekte of andere vormen van arbeidsongeschiktheid. Uw kritische bedrijfsprocessen mogen natuurlijk niet stilvallen of vertragen.

Daarom is het goed om te weten dat wij u daarbij van dienst kunnen zijn. Wij kunnen complete processen overnemen voor een korte of een langere periode.

Kennismaken? ››

Wetlands International

20190204-wetlands.png04 feb Met het vervullen van een tijdelijke opdracht als finance officer bij Wetlands International, hebben wij de mogelijkheid gekregen om onze kennis, kunde en ervaringen in te zetten en tegelijkertijd... lees verder

CARE Nederland

20180101-CARENederland.png01 jul Met het vervullen van een tijdelijke opdracht als finance officer bij CARE Nederland, hebben wij de mogelijkheid gekregen om onze kennis, kunde en ervaringen in te zetten en tegelijkertijd impact ... lees verder