Smart Visie Jacco Scheer

Ondersteuning in drukke tijden

Dankzij de jarenlange ervaring in de ICT en accountancy kunnen we een goede invulling geven aan uw (tijdelijke)probleem.

Bekijk hoe ››
  • Efficiënt in tijd én geld
  • Ruime ervaring en kennis
  • Betrouwbaar
  • Flexibel

Slim inhuren

Smart Visie helpt u taken op te pakken waar u zelf geen tijd voor heeft. Huur ons als expert in voor verschillende interim opdrachten.

beelden-nieuwe-website-9-smart-visie.jpg

Veelzijdige en flexibele invulling

Heeft u een administratie- of accountantskantoor? Vermoedelijk kunt u in drukke tijden met bepaalde werkzaamheden ondersteuning gebruiken. Smart Visie heeft jarenlange ervaring in de ICT en accountancy, waardoor we een veelzijdige en flexibele invulling kunnen geven aan de werkzaamheden waar u ondersteuning bij nodig heeft.

beelden-nieuwe-website-15-1-smart-visie.jpg

Wat kunt u van ons verwachten?

Smart Visie is er om u te ontlasten van werkzaamheden waar u eigenlijk geen tijd voor heeft. Voorbeelden van werkzaamheden die wij van u over kunnen nemen zijn het maken van jaarrekeningen en rapportages. Heeft u geen tijd voor relatiebeheer? Hierin bieden we eveneens graag ondersteuning. Daarnaast kunnen we bij een grote opdracht de rol van controleleider op ons nemen.

beelden-nieuwe-website-1-2-smart-visie.jpg

Capaciteitstekort? Besteed wat uit

Heeft u een capaciteitsprobleem? Door ziekte of seizoen drukte? Van tijdelijke aard of voor een langdurige periode? Voor de continuering van uw bedrijfsproces of voor het uitvoeren van een project? Weleens gedacht aan het uitbesteden van een interim klus? Smart Visie is snel ingewerkt en gaat graag voor u aan de slag.

Smart Visie contactpersoon

Kennis maken?

"Eens samen verkennen wat wij voor u zouden kunnen betekenen?"

neem contact met mij op