Belasting & Fiscus

De juiste oplossingen voor zowel grote als kleine ondernemingen,
zodat de Belastingdienst geen verrassingen meer voor u heeft.

beelden-nieuwe-website-12-1-smart-visie.jpg

Leuker wordt het niet

Niemand vindt het leuk om belasting te moeten betalen, maar daar gaan wij niet onderuit komen. Wel is het dan belangrijk de wetgeving goed te kennen, zodat u niet teveel belasting hoeft af te dragen.

Wij kunnen u hier goed bij ondersteunen en voorkomen dat de belastingdienst nog verrassingen voor u in petto heeft. Door het samen opstellen van een fiscale planning, weten wij ook goed waarom en wanneer u zult moeten afdragen. Een fijn idee denken wij.

beelden-nieuwe-website-2-2-smart-visie.jpg

Helder en duidelijk

Het verzamelen van alle benodigde gegevens kan soms een hele opgave zijn. Daarom hebben wij een portaal ingericht, waarbij u (het gehele jaar door) ons documenten kan toezenden die benodigd zijn voor uw aangifte. Heel eenvoudig, veilig en gemakkelijk. Zie het maar als uw elektronische schoenendoos vol bonnetjes.

In datzelfde portaal treft u ook onze rapportages aan. Op een centrale plaats, zodat u deze heel eenvoudig kan terugvinden. Dat scheelt een hoop zoekwerk.

beelden-nieuwe-website-15-1-smart-visie.jpg

Meer willen weten?

Natuurlijk willen wij u graag helpen bij het opstellen van de aangifen, maar misschien wilt u nog meer weten over onze werkwijze. Onder het genot van een kopje koffie of thee bespreken wij graag met u welke mogelijkheden er zijn en hoe wij ook op dit onderdeel kunnen samenwerken met u. Of bent u er al uit?

Kennismaken? ››

Ontvang een aanbieding ››

Regeling bijzonder uitstel van betaling

20200929-betalingsregeling.png29 sep Hebt u vanwege corona bijzonder uitstel van betaling van belastingen gekregen? Dan krijgt u nu langer de tijd om uw opgebouwde belastingschuld af te lossen. U mag daar 36 maanden over doen. En u ... lees verder

Belastingmaatregelen coronacrisis verlengd

20200520-belastingdienst.png20 mei Omdat de coronacrisis voortduurt, heeft de Belastingdienst een aantal maatregelen voor ondernemers verlengt. Bijzonder uitstel van betaling De periode waarin getroffen ondernemers bijzonder ... lees verder