Belasting & Fiscus

De juiste oplossingen voor zowel grote als kleine ondernemingen,
zodat de Belastingdienst geen verrassingen meer voor u heeft.

beelden-nieuwe-website-12-1-smart-visie.jpg

Leuker wordt het niet

Niemand vindt het leuk om belasting te moeten betalen, maar daar gaan wij niet onderuit komen. Wel is het dan belangrijk de wetgeving goed te kennen, zodat u niet teveel belasting hoeft af te dragen.

Wij kunnen u hier goed bij ondersteunen en voorkomen dat de belastingdienst nog verrassingen voor u in petto heeft. Door het samen opstellen van een fiscale planning, weten wij ook goed waarom en wanneer u zult moeten afdragen. Een fijn idee denken wij.

beelden-nieuwe-website-2-2-smart-visie.jpg

Helder en duidelijk

Het verzamelen van alle benodigde gegevens kan soms een hele opgave zijn. Daarom hebben wij een portaal ingericht, waarbij u (het gehele jaar door) ons documenten kan toezenden die benodigd zijn voor uw aangifte. Heel eenvoudig, veilig en gemakkelijk. Zie het maar als uw elektronische schoenendoos vol bonnetjes.

In datzelfde portaal treft u ook onze rapportages aan. Op een centrale plaats, zodat u deze heel eenvoudig kan terugvinden. Dat scheelt een hoop zoekwerk.

beelden-nieuwe-website-15-1-smart-visie.jpg

Meer willen weten?

Natuurlijk willen wij u graag helpen bij het opstellen van de aangifen, maar misschien wilt u nog meer weten over onze werkwijze. Onder het genot van een kopje koffie of thee bespreken wij graag met u welke mogelijkheden er zijn en hoe wij ook op dit onderdeel kunnen samenwerken met u. Of bent u er al uit?

Kennismaken? ››

Ontvang een aanbieding ››

Administratie en de kleineondernemersregeling

Administratie voor zzp’ers en de kleineondernemersregeling.jpg12 nov Iedere ondernemer die per jaar onder de € 20.000 aan omzet blijft, kan gebruik maken van de kleineondernemersregeling (KOR). Als u aan deze voorwaarde voldoet, bent u met deze regeling geen btw ... lees verder

Meerdere auto's en toch maar één keer bijtelling

20210429-bijtellingmeerdereautos.png29 apr Als je als werknemer twee of meer auto’s van de zaak ter beschikking hebt en die allemaal voor privédoeleinden gebruikt, dan kan het toch zo zijn dat je maar voor één auto bijtelling hoeft te ... lees verder