Belasting & Fiscus

De juiste oplossingen voor zowel grote als kleine ondernemingen,
zodat de Belastingdienst geen verrassingen meer voor u heeft.

beelden-nieuwe-website-12-1-smart-visie.jpg

Leuker wordt het niet

Niemand vindt het leuk om belasting te moeten betalen, maar daar gaan wij niet onderuit komen. Wel is het dan belangrijk de wetgeving goed te kennen, zodat u niet teveel belasting hoeft af te dragen.

Wij kunnen u hier goed bij ondersteunen en voorkomen dat de belastingdienst nog verrassingen voor u in petto heeft. Door het samen opstellen van een fiscale planning, weten wij ook goed waarom en wanneer u zult moeten afdragen. Een fijn idee denken wij.

beelden-nieuwe-website-2-2-smart-visie.jpg

Helder en duidelijk

Het verzamelen van alle benodigde gegevens kan soms een hele opgave zijn. Daarom hebben wij een portaal ingericht, waarbij u (het gehele jaar door) ons documenten kan toezenden die benodigd zijn voor uw aangifte. Heel eenvoudig, veilig en gemakkelijk. Zie het maar als uw elektronische schoenendoos vol bonnetjes.

In datzelfde portaal treft u ook onze rapportages aan. Op een centrale plaats, zodat u deze heel eenvoudig kan terugvinden. Dat scheelt een hoop zoekwerk.

beelden-nieuwe-website-15-1-smart-visie.jpg

Meer willen weten?

Natuurlijk willen wij u graag helpen bij het opstellen van de aangifen, maar misschien wilt u nog meer weten over onze werkwijze. Onder het genot van een kopje koffie of thee bespreken wij graag met u welke mogelijkheden er zijn en hoe wij ook op dit onderdeel kunnen samenwerken met u. Of bent u er al uit?

Kennismaken? ››

Ontvang een aanbieding ››

Aangiften alleen nog via eHerkenning of DigiD

20200203-eherkenning.png03 feb Werkgevers die zelf hun loonaangifte over 2020 doen via de website van de Belastingdienst, kunnen dit vanaf 1 februari 2020 uitsluitend doen via het nieuwe portaal Mijn Belastingdienst Zakelijk ... lees verder

Eindejaarstips 2019: de top 10!

20191125-eindejaarstips.png25 nov Welke financiële zetten kunt u als ondernemer of dga vóór 1 januari 2020 nog doen om het jaar slim af te sluiten? Wij presenteren de eindejaarstips 2019: de top 10! Eindejaarstips nr 1: Gebruik de... lees verder
Scroll naar boven