Administratie & Rapportage

Altijd en overal inzage in de ontwikkelingen van uw onderneming.
Tijdig, juist en volledig. Hoe organiseren wij dat?

beelden-nieuwe-website-2-1-smart-visie.jpg

Inzicht en duidelijkheid

Jaarlijks zal er altijd een rapportage worden opgesteld die in het verplichte format wordt opgeleverd. Denk aan de winstaangifte voor eenmanszaken en de jaarrekening bij besloten vennootschappen. Maar dat is altijd achteraf en niet altijd voor iedereen even duidelijk leesbaar.

Tussentijds inzicht hebben is voor de dagelijkse sturing wenselijk, maar welke informatie wilt u dan hebben? En nog veel belangrijker is het dat u ook begrijpt wat de getallen of presentaties u zeggen en welke informatie deze eigenlijk geven.

beelden-nieuwe-website-13-smart-visie.jpg

Altijd en overal

Het is van belang dat u altijd inzage heeft in de (financiële) ontwikkelingen van uw onderneming. Bij voorkeur realtime, waarbij volledigheid en juistheid belangrijke kernwoorden zijn. 

Het is onze overtuiging dat u bij de juiste informatie ook de juiste beslissing zal nemen. Daarom is het wenselijk dat uw administratie altijd compleet is en up-to-date. Inzicht verschaffen is geen probleem, zolang u maar een apparaat bij u heeft dat een verbinding kan maken met het internet. Zo eenvoudig kan het zijn.

beelden-nieuwe-website-6-smart-visie.jpg

Online, maar ook offline

Niet alles is te automatiseren. Daarom is het soms ook beter om de online te raadplegen cijfers offline met elkaar te bespreken. Loopt alles volgens verwachting of zijn er aanpassing nodig? Hoe moeten bepaalde zaken worden uitgelegd en welke consequenties hebben sommige ontwikkelingen?

Daarom is het goed om te weten dat wij u daarbij van dienst kunnen zijn. Wij kunnen complete processen overnemen voor een korte of een langere periode.

Kennismaken? ››

Arbeidsongeschiktheidsverzekering, waarom zou ik?

20200302-arbeidsongeschiktheid.png02 mrt Een werknemer die ziek wordt, krijgt onder voorwaarden loon doorbetaald. Maar ben je zelfstandig ondernemer en raak je arbeidsongeschikt? Dan ben je (nu nog) zelf verantwoordelijk voor je ... lees verder

Vanaf 1-1-2020 gaat de nieuwe KOR in

20151212-belastingtips.jpg16 jul In 2020 wordt de huidige kleineondernemersregeling (KOR) vervangen door een nieuwe. De regeling verandert onder andere op de volgende punten: De korting op de btw die u moet betalen vervalt. ... lees verder