Personeel- & salarisadministratie

Tijd besparen op personeel- en salarisadministratie?
Bij Smart Visie bent u aan het goede adres.

Slimme pakketkiezer ››
beelden-nieuwe-website-13-smart-visie.jpg

Volledig in de cloud

Door het efficiënte werken in de cloud heeft u altijd en overal toegang tot uw administratie. Met altijd toegang tot uw beveiligde omgeving wordt papierwerk geheel overbodig en hoeft u zich geen zorgen te maken over het bewaren van documenten.

beelden-nieuwe-website-16-smart-visie.jpg

Geen zorgen

Ons team bestaat uit ervaren HR- en salarisspecialisten, deskundig, oplossingsgericht en proactief. Zo garanderen wij u dat uw salarisverwerking altijd voldoet aan de laatste sociale en fiscale wet- en regelgeving.

beelden-nieuwe-website-9-smart-visie.jpg

Vast contactpersoon

Bij ons krijgt u een vaste contactpersoon. Uw contactpersoon is uw vaste aanspreekpunt en u kunt bij hem of haar terecht met al uw vragen.

Kennismaken? ››
profiel.png

Digitaal dossier

Alle belangrijke informatie op een centrale plaats online bewaren.

  • Arbeidsovereenkomst
  • Salarisstroken
  • Jaaropgaven
  • Beoordelingsgesprekken
  • Functioneringsgesprekken
tip.png

Verlofregistratie

Het automatisch laten berekenen van het tegoed aan bovenwettelijk en wettelijk verlof. Medewerkers in staat stellen om eenvoudig en digitaal verlofaanvragen in te dienen.

  • Verlofaanvraag
  • Goedkeuren verlof
icon-inventarisatie.png

Verzuimregistratie

Eenvoudig en efficiënt het verzuim registeren en begeleiden, waardoor uw medewerker weer sneller aan de slag is en waardoor u als werkgever volledig voldoet aan de wet- en regelgeving (zoals bijvoorbeeld de Wet Verbetering Poortwachter).

icon-instructie.png

Inzicht en overzicht

Realtime zicht op uw HR- en salarisgegevens in overzichtelijke management rapportages en overzichten. Signalen van bepaalde gebeurtenissen, zoals einde proeftijden, contracten, verjaardagen, jubilea, verzuim en verlof.

bestanden_delen.png

Online muteren

Eenvoudig en efficiënt adreswijzigingen doorgeven, nieuwe medewerkersgegevens aanleveren, loonsverhogingen of urenmutaties doorgeven. Volledig digitaal.

icon-overnemen-historie.png

Real time info

Verschillende functionaliteiten voor medewerkers on-the-go en in real time met handige gratis mobiele apps voor de iPad®, de iPhone® en Android-toestellen.

personeel.png

Betrek jouw personeel

De medewerkers zijn het belangrijkste kapitaal van een onderneming. Betrek ze bij de organisatie en geef ze altijd en overal toegang tot belangrijke HR informatie.

interim.png

Direct koppelen

De software is eenvoudig te koppelen met andere toepassingen. Natuurlijk aan de financiële administratie, maar ook aan dashboards, planning, pensioen en heel veel andere oplossingen.

Kerstpakket in de loonheffingen: zo moet dat!

20211128-Kerstpakketten.png28 nov Als een werkgever aan zijn werknemers een kerstpakket uitdeelt, moet hij de waarde van dat pakket op de juiste manier opnemen in de administratie. Doet hij dat niet, dan moet de ontvanger er ... lees verder

Steeds meer werkstress en burn-outs

20210608-burned-out.png08 jun 36% van de werkenden kampt met werkstress, naarmate de coronacrisis langer duurt. Ruim 1 op de 5 zit tegen een burn-out aan. lees verder