Personeel- & salarisadministratie

Tijd besparen op personeel- en salarisadministratie?
Bij Smart Visie bent u aan het goede adres.

Slimme pakketkiezer ››
beelden-nieuwe-website-13-smart-visie.jpg

Volledig in de cloud

Door het efficiënte werken in de cloud heeft u altijd en overal toegang tot uw administratie. Met altijd toegang tot uw beveiligde omgeving wordt papierwerk geheel overbodig en hoeft u zich geen zorgen te maken over het bewaren van documenten.

beelden-nieuwe-website-16-smart-visie.jpg

Geen zorgen

Ons team bestaat uit ervaren HR- en salarisspecialisten, deskundig, oplossingsgericht en proactief. Zo garanderen wij u dat uw salarisverwerking altijd voldoet aan de laatste sociale en fiscale wet- en regelgeving.

beelden-nieuwe-website-9-smart-visie.jpg

Vast contactpersoon

Bij ons krijgt u een vaste contactpersoon. Uw contactpersoon is uw vaste aanspreekpunt en u kunt bij hem of haar terecht met al uw vragen.

Kennismaken? ››
profiel.png

Digitaal dossier

Alle belangrijke informatie op een centrale plaats online bewaren.

  • Arbeidsovereenkomst
  • Salarisstroken
  • Jaaropgaven
  • Beoordelingsgesprekken
  • Functioneringsgesprekken
tip.png

Verlofregistratie

Het automatisch laten berekenen van het tegoed aan bovenwettelijk en wettelijk verlof. Medewerkers in staat stellen om eenvoudig en digitaal verlofaanvragen in te dienen.

  • Verlofaanvraag
  • Goedkeuren verlof
icon-inventarisatie.png

Verzuimregistratie

Eenvoudig en efficiënt het verzuim registeren en begeleiden, waardoor uw medewerker weer sneller aan de slag is en waardoor u als werkgever volledig voldoet aan de wet- en regelgeving (zoals bijvoorbeeld de Wet Verbetering Poortwachter).

icon-instructie.png

Inzicht en overzicht

Realtime zicht op uw HR- en salarisgegevens in overzichtelijke management rapportages en overzichten. Signalen van bepaalde gebeurtenissen, zoals einde proeftijden, contracten, verjaardagen, jubilea, verzuim en verlof.

bestanden_delen.png

Online muteren

Eenvoudig en efficiënt adreswijzigingen doorgeven, nieuwe medewerkersgegevens aanleveren, loonsverhogingen of urenmutaties doorgeven. Volledig digitaal.

icon-overnemen-historie.png

Real time info

Verschillende functionaliteiten voor medewerkers on-the-go en in real time met handige gratis mobiele apps voor de iPad®, de iPhone® en Android-toestellen.

personeel.png

Betrek jouw personeel

De medewerkers zijn het belangrijkste kapitaal van een onderneming. Betrek ze bij de organisatie en geef ze altijd en overal toegang tot belangrijke HR informatie.

interim.png

Direct koppelen

De software is eenvoudig te koppelen met andere toepassingen. Natuurlijk aan de financiële administratie, maar ook aan dashboards, planning, pensioen en heel veel andere oplossingen.

Verplicht thuiswerken verhoogt stressniveau bij werknemer

20200508-thuiswerken.png08 mei Het verplicht thuiswerken gaat mensen niet in de koude kleren zitten. In veel gevallen leidt het tot meer stress. Het is dan ook goed om met thuiswerkende werknemers in gesprek te blijven, zodat ... lees verder

Vrije ruimte stijgt in 2020 naar 3 procent

20200409-werkkostenregeling.png09 apr De vrije ruimte van de werkkostenregeling wordt eenmalig verhoogd van 1,7 procent naar 3 procent voor de eerste € 400.000 van de loonsom per werkgever. Dit is een van de zes nieuwe ... lees verder