« Bekijk hier meer nieuws

Uw salarisadministratie uitbesteden?

Blog5-SmartVisie.jpg06 mei

Wanneer u personeel in dienst heeft, wordt de administratie een stuk ingewikkelder. Smart Visie wil u hier graag bij helpen, door met u samen te werken aan uw onderneming. “Onze hulp betreffende personeel- en salarisadministratie gaat ver. Wij kunnen u adviseren, meedenken met het personeelshandboek en u kunt ook uw gehele salarisadministratie aan ons uitbesteden”, aldus eigenaar Jacco Scheer.

Een grote verbeterslag

“Wij streven ernaar dat uw onderneming een grote verbeterslag maakt en helpen u met het maken van de juiste keuzes”, aldus Jacco. Wanneer u besluit personeel in dienst te nemen, kunnen we u van het begin af aan helpen. Zo denken we mee met de keuze van de arbodienst, welke ziektekostenverzekering u moet afsluiten, de sollicitatiegesprekken, de functioneringsgesprekken en zelf op het gebied van werving en selectie kunnen we u van dienst zijn.

“Wij vinden het belangrijk dat werkgevers en werknemers altijd weten waar ze aan toe zijn. Daarom laten we iedereen die zijn salarisadministratie aan ons uitbesteed gebruikmaken van deze app.”

Ontvang meer informatie


Salarisadministratie uitbesteden

Wanneer u al lange tijd personeel in dienst heeft, maar u heeft behoefte aan een efficiëntere administratie, kunt u eveneens bij ons terecht. Wij automatiseren uw personeel- en salarisadministratie graag voor u. Op onze website vindt u het administratiepakket ‘Salaris’. Hiermee kunt u de salarisadministratie uitbesteden aan ons.

App bij administratiepakket

Bij het administratiepakket zit een app, waarmee u onder andere aangeeft hoeveel uur uw medewerkers hebben gewerkt. Zij krijgen deze app ook en hebben hierdoor altijd en overal inzage in hun personeelsgegevens. Zo kunnen ze hun salarisstrook bekijken en verlof aanvragen. Jacco: “Wij vinden het belangrijk dat werkgevers en werknemers altijd weten waar ze aan toe zijn. Daarom laten we iedereen die zijn salarisadministratie aan ons uitbesteedt gebruikmaken van deze app.”

Ontvang meer informatie

Labels
HRM
Salaris

« Bekijk hier meer nieuws