Uw administratie

Samenwerken aan uw administratie. 
Wat wilt u zelf doen? En waarmee kunnen wij u helpen?

Salarisadministratie

Journaalposten

Wanneer uw onderneming ook personeel heeft, is het belangrijk dat de uitkomsten van de salarisadministratie ook worden doorgevoerd in de financiële administratie.

Als complete dienstverlener kunnen wij de complete personeels- en salarisadministratie voor u verzorgen, maar ook hier kunnen wij heel goed samenwerken met de dienstverlener van uw keuze. Dit maakt voor ons geen verschil.

Als de kosten van de salarissen maar tijdig en juist worden verantwoord in uw administratie. Dat kan in veel gevallen middels een automatische koppeling, maar kunnen wij ook periodiek (per 4 weken of per maand afhankelijk van uw frequentie) verweken. Als wij die informatie krijgen.

Betalingen

Als veel zaken in uw administratie automatisch verlopen, verwacht u dat natuurlijk ook bij uw personeels- en salarisadministratie. Het betalen van de lonen of aangifte loonheffingen mag u dan ook niet veel tijd gaan kosten. 

Ook hier hebben wij een slimme oplossing voor. Laat u ons maar weten hoe u het een en ander geregeld wilt hebben en wij zorgen dat dit zo gaat werken.

Kerstpakket in de loonheffingen: zo moet dat!

20211128-Kerstpakketten.png28 nov Als een werkgever aan zijn werknemers een kerstpakket uitdeelt, moet hij de waarde van dat pakket op de juiste manier opnemen in de administratie. Doet hij dat niet, dan moet de ontvanger er ... lees verder

Steeds meer werkstress en burn-outs

20210608-burned-out.png08 jun 36% van de werkenden kampt met werkstress, naarmate de coronacrisis langer duurt. Ruim 1 op de 5 zit tegen een burn-out aan. lees verder