Uw administratie

Samenwerken aan uw administratie. 
Wat wilt u zelf doen? En waarmee kunnen wij u helpen?

Salarisadministratie

Journaalposten

Wanneer uw onderneming ook personeel heeft, is het belangrijk dat de uitkomsten van de salarisadministratie ook worden doorgevoerd in de financiële administratie.

Als complete dienstverlener kunnen wij de complete personeels- en salarisadministratie voor u verzorgen, maar ook hier kunnen wij heel goed samenwerken met de dienstverlener van uw keuze. Dit maakt voor ons geen verschil.

Als de kosten van de salarissen maar tijdig en juist worden verantwoord in uw administratie. Dat kan in veel gevallen middels een automatische koppeling, maar kunnen wij ook periodiek (per 4 weken of per maand afhankelijk van uw frequentie) verweken. Als wij die informatie krijgen.

Betalingen

Als veel zaken in uw administratie automatisch verlopen, verwacht u dat natuurlijk ook bij uw personeels- en salarisadministratie. Het betalen van de lonen of aangifte loonheffingen mag u dan ook niet veel tijd gaan kosten. 

Ook hier hebben wij een slimme oplossing voor. Laat u ons maar weten hoe u het een en ander geregeld wilt hebben en wij zorgen dat dit zo gaat werken.

Aangiften alleen nog via eHerkenning of DigiD

20200203-eherkenning.png03 feb Werkgevers die zelf hun loonaangifte over 2020 doen via de website van de Belastingdienst, kunnen dit vanaf 1 februari 2020 uitsluitend doen via het nieuwe portaal Mijn Belastingdienst Zakelijk ... lees verder
Labels
Belasting
Fiscale aangiften
Salaris
Salarisadministratie

Compenseer parttimers voor feestdagen

20200106-verlof-parttimers.png06 jan Als een vaste vrije dag van een parttimer op een feestdag valt, moet de werkgever hem hiervoor compenseren. Anders maakt uw organisatie zich schuldig aan ongelijke behandeling. Door te werken met ... lees verder
Labels
Advies
Salaris
Salarisadministratie
Scroll naar boven