Uw administratie

Samenwerken aan uw administratie. 
Wat wilt u zelf doen? En waarmee kunnen wij u helpen?

Salarisadministratie

Journaalposten

Wanneer uw onderneming ook personeel heeft, is het belangrijk dat de uitkomsten van de salarisadministratie ook worden doorgevoerd in de financiële administratie.

Als complete dienstverlener kunnen wij de complete personeels- en salarisadministratie voor u verzorgen, maar ook hier kunnen wij heel goed samenwerken met de dienstverlener van uw keuze. Dit maakt voor ons geen verschil.

Als de kosten van de salarissen maar tijdig en juist worden verantwoord in uw administratie. Dat kan in veel gevallen middels een automatische koppeling, maar kunnen wij ook periodiek (per 4 weken of per maand afhankelijk van uw frequentie) verweken. Als wij die informatie krijgen.

Betalingen

Als veel zaken in uw administratie automatisch verlopen, verwacht u dat natuurlijk ook bij uw personeels- en salarisadministratie. Het betalen van de lonen of aangifte loonheffingen mag u dan ook niet veel tijd gaan kosten. 

Ook hier hebben wij een slimme oplossing voor. Laat u ons maar weten hoe u het een en ander geregeld wilt hebben en wij zorgen dat dit zo gaat werken.

Fiscaal vriendelijk voor sinterklaas of kerstman spelen

20201201-fiscaalbelonen.png01 dec De Sinterklaasviering op de zaak of de gezellige Kerstborrel zullen dit jaar anders ingevuld moeten worden; gelukkig zijn er nog genoeg mogelijkheden om uw personeel in het zonnetje te zetten voor... lees verder
Labels
Administratie
Advies
Fiscale aangiften
HRM
Salaris

Verplicht thuiswerken verhoogt stressniveau bij werknemer

20200508-thuiswerken.png08 mei Het verplicht thuiswerken gaat mensen niet in de koude kleren zitten. In veel gevallen leidt het tot meer stress. Het is dan ook goed om met thuiswerkende werknemers in gesprek te blijven, zodat ... lees verder
Labels
HRM
Salaris