Uw administratie

Samenwerken aan uw administratie. 
Wat wilt u zelf doen? En waarmee kunnen wij u helpen?

Diverse posten

Afschrijvingen

In de administratie hebben wij een aantal rekeningen gemarkeerd als activarekeningen. Hierdoor herkent de software dat dit een investering is en dat de kosten over een periode moeten worden afgeschreven.

Dat afschrijven doen wij natuurlijk automatisch, want dat scheelt ons weer een hoop tijd. De tijd van ingewikkelde Excel sheets met afschrijvingsstaten is wat ons betreft verleden tijd.

Transitorische posten

Sommige kosten hebben betrekking op meerdere perioden. Voor het goede inzicht is het dan ook goed om dit inzichtelijk te maken. Hiervoor kun je allerlei journaalposten maken, waarbij de kosten worden toegekend of geboekt in de juiste periode.

Wij kiezen ervoor om bij het coderen van de facturen al aan te geven over welke periode deze kosten of opbrengsten moeten worden verdeeld. Dat is dan bij de bron en gaat heel eenvoudig. 

Overige mutaties

Hoeveel wij ook geautomatiseerd willen laten verlopen, er blijven altijd wel wat restposten over. Denk aan het maken van reserveringen of het boeken van een voorziening.

Hoe graag wij ook willen automatiseren, deze boekingen zullen wij handmatig moeten invoeren. Wanneer het boekingen zijn die herhaaldelijk voorkomen, dan maken wij daar natuurlijk een herhaalde boeking van en kunnen die dan heel eenvoudig kopiëren naar de juiste periode. Dat dan weer wel.

All you need is Yuki!

20191201-yuki.png01 dec Het is ons motto om samen te werken aan de administratie van een onderneming of instelling. Het compleet uitbesteden van de administratie aan een adminstratie- of accountantskantoor is niet alleen... lees verder

Exact Online Starter: handig samenwerken

20170530-exactonlinestarter.png30 mei Als goede accountant denk je graag pro-actief mee met je klant, en geef je inzage in interessante analyses en rapporten. Dat doe je eenvoudig met Exact Online Starter. Zeker met het aantal ... lees verder