Uw administratie

Samenwerken aan uw administratie. 
Wat wilt u zelf doen? En waarmee kunnen wij u helpen?

Geldmiddelen

Kasboek

Het bijhouden van een kasboek is een heel gedoe. Dit wordt weer iets eenvoudiger met een kassasysteem. Het allerbelangrijkste is dat het kasboek of kasregister goed wordt bijgehouden.

Op welke wijze is dit bij u geregeld?

Bankboek

Onze boekhouding kan automatisch bankmutaties ophalen van vrijwel de meeste banken. En nog veel handiger, de meeste mutaties worden ook geheel automatisch verwerkt en geboekt in de administratie.

Hiermee houden wij en u tijd over en is de administratie toch altijd juist en volledig.

Overige geldstromen

Naast de kas- en bankmutaties heeft u misschien nog een of meerdere creditcards. Ook hiervoor hebben wij een slimme oplossing die de mutaties eenvoudig kan omzetten naar een formaat dat weer helemaal automatisch te verwerken is in de administratie.

Voor het gebruik van paymentproviders (denk aan een Mollie, MultiSafePay, PayPal, Adyen en dergelijke) zijn er ook allemaal opties en mogelijkheden. Van volledig automatisch herkennen en boeken, periodiek automatisch verwerken tot volledig handmatig verwerken.

Voor welke optie kiest u?

Administratie onderdelen

  

Voor deze oplossing maken wij gebruik van

Yuki

  

Automatische koppeling is mogelijk met

ABN AMRO  Bunq  ING Bank  KNAB  Rabobank

All you need is Yuki!

20191201-yuki.png01 dec Het is ons motto om samen te werken aan de administratie van een onderneming of instelling. Het compleet uitbesteden van de administratie aan een adminstratie- of accountantskantoor is niet alleen... lees verder
Labels
Administratie
Algemeen
Bankmutaties
Debiteurenbewaking
Diverse posten
Inkoopfacturen
Rapporteren

Exact en Knab komen met boekhoudkoppeling

20190618-bankkoppelingExactKnab.png18 jun Klanten van Knab en Exact kunnen nu hun bankrekening aan hun boekhoudpakket koppelen. Hiermee worden banktransacties van de ondernemers dagelijks automatisch verwerkt in de boekhoudsoftware. Exact... lees verder
Labels
Administratie
Bankmutaties