Advisering & Begeleiding

Zoekt u een slimme en integere partner die u begeleidt
met de financiële zaken van uw onderneming?

beelden-nieuwe-website-4-2-smart-visie.jpg

Op de stoel van de klant

Smart Visie is gespecialiseerd in het verstrekken van advies en begeleiding op het gebied van financiële zaken. Dit gaat bij ons zelfs een stuk verder: wij gaan bij de voorbereiding namelijk eerst op de stoel van onze klanten zitten.

Welke impact zal ons voorstel hebben voor de klant? Wat gaat ons voorstel de betrokkenen brengen?

beelden-nieuwe-website-12-2-smart-visie.jpg

Onze aanpak

We begeleiden en adviseren u in alle soorten vraagstukken die te maken hebben met administratie en de fiscale planning. We helpen u ook graag met uw businessplan en strategie: zowel het opzetten als de evaluatie.

Welke financiële doelen wilt u bereiken? Hoe kunnen we deze doelen bereiken?

beelden-nieuwe-website-7-smart-visie.jpg

Zeer betrokken

Onze aanpak is wellicht een andere dan u gewend bent, maar hier voelen wij ons plezierig bij. Op deze wijze proberen wij onze praktische visie te vertalen naar uw omgeving en onderneming. Bovendien voelen wij ons zeer betrokken. 

Kennismaken? ››

Fiscaal vriendelijk voor sinterklaas of kerstman spelen

20201201-fiscaalbelonen.png01 dec De Sinterklaasviering op de zaak of de gezellige Kerstborrel zullen dit jaar anders ingevuld moeten worden; gelukkig zijn er nog genoeg mogelijkheden om uw personeel in het zonnetje te zetten voor... lees verder

Regeling bijzonder uitstel van betaling

20200929-betalingsregeling.png29 sep Hebt u vanwege corona bijzonder uitstel van betaling van belastingen gekregen? Dan krijgt u nu langer de tijd om uw opgebouwde belastingschuld af te lossen. U mag daar 36 maanden over doen. En u ... lees verder