Advisering & Begeleiding

Zoekt u een slimme en integere partner die u begeleidt
met de financiële zaken van uw onderneming?

beelden-nieuwe-website-4-2-smart-visie.jpg

Op de stoel van de klant

Smart Visie is gespecialiseerd in het verstrekken van advies en begeleiding op het gebied van financiële zaken. Dit gaat bij ons zelfs een stuk verder: wij gaan bij de voorbereiding namelijk eerst op de stoel van onze klanten zitten.

Welke impact zal ons voorstel hebben voor de klant? Wat gaat ons voorstel de betrokkenen brengen?

beelden-nieuwe-website-12-2-smart-visie.jpg

Onze aanpak

We begeleiden en adviseren u in alle soorten vraagstukken die te maken hebben met administratie en de fiscale planning. We helpen u ook graag met uw businessplan en strategie: zowel het opzetten als de evaluatie.

Welke financiële doelen wilt u bereiken? Hoe kunnen we deze doelen bereiken?

beelden-nieuwe-website-7-smart-visie.jpg

Zeer betrokken

Onze aanpak is wellicht een andere dan u gewend bent, maar hier voelen wij ons plezierig bij. Op deze wijze proberen wij onze praktische visie te vertalen naar uw omgeving en onderneming. Bovendien voelen wij ons zeer betrokken. 

Kennismaken? ››

Maak kennis met onze COVID-19 Assistent

20200525-virtueleassistent.png25 mei Wij begrijpen goed dat veel ondernemers zitten met vragen. Zeker in deze crisissituatie met corona. Voor sommigen is de omzet geheel weggevallen, terwijl anderen nu het allemaal niet meer kunnen ... lees verder

Belastingmaatregelen coronacrisis verlengd

20200520-belastingdienst.png20 mei Omdat de coronacrisis voortduurt, heeft de Belastingdienst een aantal maatregelen voor ondernemers verlengt. Bijzonder uitstel van betaling De periode waarin getroffen ondernemers bijzonder ... lees verder