Advisering & Begeleiding

Zoekt u een slimme en integere partner die u begeleidt
met de financiële zaken van uw onderneming?

beelden-nieuwe-website-4-2-smart-visie.jpg

Op de stoel van de klant

Smart Visie is gespecialiseerd in het verstrekken van advies en begeleiding op het gebied van financiële zaken. Dit gaat bij ons zelfs een stuk verder: wij gaan bij de voorbereiding namelijk eerst op de stoel van onze klanten zitten.

Welke impact zal ons voorstel hebben voor de klant? Wat gaat ons voorstel de betrokkenen brengen?

beelden-nieuwe-website-12-2-smart-visie.jpg

Onze aanpak

We begeleiden en adviseren u in alle soorten vraagstukken die te maken hebben met administratie en de fiscale planning. We helpen u ook graag met uw businessplan en strategie: zowel het opzetten als de evaluatie.

Welke financiële doelen wilt u bereiken? Hoe kunnen we deze doelen bereiken?

beelden-nieuwe-website-7-smart-visie.jpg

Zeer betrokken

Onze aanpak is wellicht een andere dan u gewend bent, maar hier voelen wij ons plezierig bij. Op deze wijze proberen wij onze praktische visie te vertalen naar uw omgeving en onderneming. Bovendien voelen wij ons zeer betrokken. 

Kennismaken? ››

Compenseer parttimers voor feestdagen

20200106-verlof-parttimers.png06 jan Als een vaste vrije dag van een parttimer op een feestdag valt, moet de werkgever hem hiervoor compenseren. Anders maakt uw organisatie zich schuldig aan ongelijke behandeling. Door te werken met ... lees verder

Eindejaarstips 2019: de top 10!

20191125-eindejaarstips.png25 nov Welke financiële zetten kunt u als ondernemer of dga vóór 1 januari 2020 nog doen om het jaar slim af te sluiten? Wij presenteren de eindejaarstips 2019: de top 10! Eindejaarstips nr 1: Gebruik de... lees verder
Scroll naar boven