Advisering & Begeleiding

Zoekt u een slimme en integere partner die u begeleidt
met de financiële zaken van uw onderneming?

beelden-nieuwe-website-4-2-smart-visie.jpg

Op de stoel van de klant

Smart Visie is gespecialiseerd in het verstrekken van advies en begeleiding op het gebied van financiële zaken. Dit gaat bij ons zelfs een stuk verder: wij gaan bij de voorbereiding namelijk eerst op de stoel van onze klanten zitten.

Welke impact zal ons voorstel hebben voor de klant? Wat gaat ons voorstel de betrokkenen brengen?

beelden-nieuwe-website-12-2-smart-visie.jpg

Onze aanpak

We begeleiden en adviseren u in alle soorten vraagstukken die te maken hebben met administratie en de fiscale planning. We helpen u ook graag met uw businessplan en strategie: zowel het opzetten als de evaluatie.

Welke financiële doelen wilt u bereiken? Hoe kunnen we deze doelen bereiken?

beelden-nieuwe-website-7-smart-visie.jpg

Zeer betrokken

Onze aanpak is wellicht een andere dan u gewend bent, maar hier voelen wij ons plezierig bij. Op deze wijze proberen wij onze praktische visie te vertalen naar uw omgeving en onderneming. Bovendien voelen wij ons zeer betrokken. 

Kennismaken? ››

NFT-invoicing maakt een einde aan de spookfactuur

20220221-Social-Visual-NFT-Invoicing.png03 feb Blockchaintechnologie: de sleutel tot 100% veilige automatische factuurverwerking Visma | yuki heeft als eerste bedrijf in Europa factuurverwerking veiliger gemaakt met blockchaintechnologie. De ... lees verder

Jaarrekening opstellen: tips en advies

Jaarrekeningen-blog.jpg30 nov Een jaarrekening is eigenlijk een financieel eindverslag van uw bedrijf aan het einde van het jaar. U beschrijft wat u in het boekjaar zakelijk gezien hebt gedaan. Op die manier maakt u de ... lees verder