Advisering & Begeleiding

Zoekt u een slimme en integere partner die u begeleidt
met de financiële zaken van uw onderneming?

beelden-nieuwe-website-4-2-smart-visie.jpg

Op de stoel van de klant

Smart Visie is gespecialiseerd in het verstrekken van advies en begeleiding op het gebied van financiële zaken. Dit gaat bij ons zelfs een stuk verder: wij gaan bij de voorbereiding namelijk eerst op de stoel van onze klanten zitten.

Welke impact zal ons voorstel hebben voor de klant? Wat gaat ons voorstel de betrokkenen brengen?

beelden-nieuwe-website-12-2-smart-visie.jpg

Onze aanpak

We begeleiden en adviseren u in alle soorten vraagstukken die te maken hebben met administratie en de fiscale planning. We helpen u ook graag met uw businessplan en strategie: zowel het opzetten als de evaluatie.

Welke financiële doelen wilt u bereiken? Hoe kunnen we deze doelen bereiken?

beelden-nieuwe-website-7-smart-visie.jpg

Zeer betrokken

Onze aanpak is wellicht een andere dan u gewend bent, maar hier voelen wij ons plezierig bij. Op deze wijze proberen wij onze praktische visie te vertalen naar uw omgeving en onderneming. Bovendien voelen wij ons zeer betrokken. 

Kennismaken? ››

Boekhouding zelf doen of uitbesteden?

Boekhouding-zelf-doen-of-uitbesteden.jpg25 okt Bent u zelfstandig ondernemer, dan heeft u naast uw dagelijkse werkzaamheden ook een complete boekhouding te doen. Het kan zijn dat u hier alles vanaf weet en dit graag in eigen handen houdt. Maar... lees verder

Aanvragen of verlengen bijzonder uitstel van betaling

20210527-betalingsregeling.png27 mei Bent u ondernemer en heeft uw bedrijf betalingsproblemen door de coronacrisis? Dan kunt u nog tot en met 30 juni 2021 bijzonder uitstel van betaling aanvragen of verlengen. lees verder