« Bekijk hier meer nieuws

Ondersteuning nodig het maken van financiële rapportages?

Blog4-SmartVisie.jpg12 apr

Elk jaar bent u verplicht financiële rapportages te sturen naar toezichthouders en de Belastingdienst.  Dit kost u wellicht veel tijd en stress. Smart Visie kan uw leven een stuk gemakkelijker maken. Wij stellen samen met u een ondernemersplan op, helpen u met het rapporteren van uw inkomsten en uitgaven en ondersteunen u bij het opstellen van jaarrekeningen. “Wij voelen ons zeer betrokken bij uw onderneming en willen graag een langdurige relatie met u opbouwen”, aldus Jacco Scheer, eigenaar van Smart Visie.

Soorten financiële rapportages

Wij hebben verschillende administratiepakketten (link) voor u ontwikkeld, waarin u de verplichte financiële rapportages kunt zien. Sommige ondernemers dienen elk kwartaal een overzicht van hun realisaties ten opzichte van het bedrijfsplan en het voorgaand jaar te maken, en sommigen zijn dit elke maand verplicht. Ook de jaarrekeningen, winstaangifte en publicatiestukken zijn onderdelen van het financiële rapporteren.

“Wij verdiepen ons in de branches van onze klanten, zodat we goede tips kunnen geven wat betreft de financiën.”

Ontvang meer informatie


Handige rapportage tools

Wanneer u voor een van onze administratiepakketten kiest, zijn de rapportages hierbij inbegrepen. U bent dan voor een vaste prijs per jaar klant bij ons. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Met ons Dashboard Management Information System kunt u zien hoe uw onderneming er financieel voorstaat. Ook kunt u controleren of dit nog matcht met uw ondernemersplan. Met een liquiditeiten prognose gaan we na hoeveel geld u eventueel tekort komt om aan de beoogde omzet te kunnen voldoen.

Ondersteuning bij voortgang bedrijf

Smart Visie wil graag samenwerken aan uw onderneming. Daarom kunnen we u ondersteuning bieden bij de voortgang van uw bedrijf. Hoe komt het dat uw omzet niet aan uw ondernemersplan voldoet? Waar moet u op bezuinigen? Waarom is er niet genoeg vraag naar uw product? Jacco: “Wij verdiepen ons in de branches van onze klanten, zodat we goede tips kunnen geven wat betreft de financiën.” Uiteraard geven we u ook advies op het gebied van de fiscus. We streven ernaar zoveel mogelijk zaken fiscaal optimaal te benutten. U wilt natuurlijk niet te veel belasting betalen.  

Ontvang meer informatie

Labels
Jaarwerk
Rapporteren

« Bekijk hier meer nieuws