« Bekijk hier meer nieuws

CARE Nederland

20180101-CARENederland.png01 jul

Met het vervullen van een tijdelijke opdracht als finance officer bij CARE Nederland, hebben wij de mogelijkheid gekregen om onze kennis, kunde en ervaringen in te zetten en tegelijkertijd impact kunnen bijdragen aan de maatschappij waarin wij leven. Een mooie combinatie. Uiteraard tegen aangepaste tarieven, zodat de hulporganisatie de gedoneerde inkomsten zoveel mogelijk kon blijven inzetten voor het redden van levens en werken aan de toekomst.

CARE Nederland is een onderdeel van een internationale humanitaire organisatie en werkt in ’s werelds moeilijkste conflict- en rampgebieden, zoals Syrië, Jemen, DR Congo, en Ethiopië. Landen die in het nieuws komen vanwege aanslagen of weer een nieuwe overstroming. Of juist landen die van de radar van de media verdwenen zijn. Vergeten oorlogen, onopvallende rampen. Maar waar miljoenen mensen in nood, oorlog en armoede leven. Mensen die een veilig en waardig bestaan willen, met een klein beetje geluk. Mensen die niet gekozen hebben voor geweld en onveiligheid, maar die dagelijks proberen te overleven.

CARE redt levens en werkt aan de toekomst

Dit raakt ons. Daarom strijden wij tegen de onrechtvaardigheid van armoede met onze eigen positieve wapens: respect; vertrouwen in de kracht van ieder mens; slimme en innovatieve oplossingen om echte veranderingen teweeg te brengen. Zo zetten wij ons al 70 jaar met hart en ziel in om levens te redden en samen met mensen in nood, oorlog en armoede te werken aan een betere toekomst. Met speciale aandacht voor de kansen en ontplooiing van vrouwen en meisjes.

Onze bijdrage

Met het vervullen van de tijdelijke rol van finance officer, konden wij de verantwoording van Europese subsidies in kaart brengen en ervoor zorgen dat er voldaan werd aan de verplichtingen jegens de donor. Hierbij hebben wij ervoor kunnen zorgen dat de benodigde transparatie werd verkregen in de bestedingen en de projecten in Somalië en Ethiopië voldoende konden worden verantwoord. 


CARE NederlandCARE Nederland

Parkstraat 19
2514 JD Den Haag

Telefoon: 070 - 310 5050

Labels
Interim
Klanten
MVO

« Bekijk hier meer nieuws