« Bekijk hier meer nieuws

Startup Spredle vindt gat in de markt

20170607-spredle.png07 jun

Spredle, een frisse startup onder de rook van Rotterdam, komt met een geheel nieuw marketing concept voor het MKB. Spredle geeft haar klanten de beschikking over een website die up-to-date blijft. Ook produceert en verspreidt Spredle periodiek het verhaal van de klant via blogartikelen, nieuwsbrieven en de meest gebruikte socialmedia-kanalen. Zo maakt de startup online marketing op een unieke manier relevant, leuk en betaalbaar.

De uitdaging van online marketing

"Ik heb een prachtig bedrijf, dat moet iedereen weten! Maar hoe regel ik dat goed online? Waar moet ik beginnen en hoe moet het dan verder?" Met deze vragen worstelen de meeste midden- en kleinbedrijven anno 2017 nog steeds. Want aan online aanwezigheid is in deze tijd geen ontkomen meer aan. Hoe vertel je anders iedereen over jouw bedrijf waar je zo trots op bent? Helaas wordt online marketing door te weinig midden- en kleinbedrijven echt serieus genomen. 

Toch is dit niet vreemd. Door het massale aanbod uit de markt zakken ondernemers weg in het drijfzand van onmogelijk veel “oplossingen” en maken vervolgens de verkeerde of zelfs helemaal geen keuzes. De markt biedt allerlei losse stukjes en niemand lijkt verantwoordelijkheid te kunnen nemen voor het gehele plaatje. Vooral MKB’ers zijn hier de dupe van. De kans dat het bedrijf hierdoor een essentieel stukje mist is groot. Het resultaat? Teleurstelling en frustratie.

In één klap alles online goed geregeld

Met de komst van Spredle is dit voorbij. Bedrijven kunnen in één klap alles online goed regelen, zonder dat ze daar zelf de kennis, tijd en de mankracht voor nodig hebben.

“We zien in de praktijk dat ondernemers graag alles online goed geregeld willen hebben. Een goede website met kwalitatieve teksten en beelden, relevante posts en ze willen ook nog eens goed vindbaar zijn. In de praktijk zien we dat dit 9 van de 10 keer onvoldoende geregeld is. Daarom hebben wij ervoor gekozen om de MKB-markt te benaderen met een uniek en compleet concept waarmee alles in één keer goed geregeld is. Spredle produceert en verspreidt alles wat een modern midden- en kleinbedrijf nodig heeft op het web. Dat doen wij op een professionele manier, voor een vast bedrag per maand”, aldus Arjan Roosenburg, de creatieve piloot van Spredle.

Hoe ziet een samenwerking met Spredle eruit?

Online marketing vraagt om structurele inzet op topniveau. Alles begint bij het unieke verhaal van het bedrijf. Door middel van een persoonlijke brainstorm komt dit verhaal naar boven. Spredle maakt scherpe teksten en professionele foto’s en verspreidt vervolgens periodiek het verhaal van de onderneming via blogartikelen, nieuwsbrieven en de meest gebruikte socialmedia-kanalen. Dit herhalen we periodiek voor minimaal een jaar. Door deze heldere propositie en professionele ondersteuning biedt Spredle een doordachte online marketingaanpak die lokale ondernemers en MKB’ers ontzorgt op weg naar een complete online marketing oplossing. 

De eerste klanten zijn al binnen

Spredle heeft de eerste klanten al binnen. Zo koos onder andere de lokale fietsenmaker Fiets&Maker, Isolatiebedrijf Econtras uit Barendrecht en familiebedrijf Bergwerff BMW uit Gorinchem voor de complete marketingoplossing. Een mooie start van een ambitieuze toekomst waarin Spredle verwacht een oplossing voor ruim 385.000 bedrijven in Nederland te bieden.

Over Spredle 

Spredle is ontstaan vanuit een samenwerking tussen online marketingbureau Tribal en website ontwikkelaar de Werkende Website. Beide ervaren spelers in de online wereld. Binnen Spredle bundelen zij hun krachten en kennis en bieden zij een complete online marketing oplossing voor het MKB, lokale ondernemers en franchisenemers met een professionele marketing behoefte. Kijk voor meer informatie over Spredle op www.spredle.com.


de Werkende Websitede Werkende Website

Rivium Quadrant 143
2909 LC Capelle aan den IJssel

Telefoon:010 - 85 00 670

Labels
Algemeen

« Bekijk hier meer nieuws