« Bekijk hier meer nieuws

Wetlands International

20190204-wetlands.png04 feb

Met het vervullen van een tijdelijke opdracht als finance officer bij Wetlands International, hebben wij de mogelijkheid gekregen om onze kennis, kunde en ervaringen in te zetten en tegelijkertijd impact kunnen bijdragen aan de maatschappij waarin wij leven. Een mooie combinatie. Uiteraard tegen aangepaste tarieven, zodat de internationale hulporganisatie de gedoneerde inkomsten zoveel mogelijk kon blijven inzetten voor het aandacht vragen en behouden/herstellen van de wetlands in de wereld.

Wetlands International

Wij maken ons grote zorgen over het verlies en de achteruitgang van wetlands, zoals meren, moerassen en rivieren. Onze visie is een werled waar wetlands worden gekoesterd, gekoesterd vanwege hun schoonheid en het leven dat ze ondersteunen en de middelen die zij bieden. Wij zijn dan ook toegewijd aan het onderhouden en het herstellen van wetlands. Zowel voor hun milieuwaarden als voor de diensten die ze aan de mensheid bieden.

Onze bijdrage

Met het vervullen van de tijdelijke rol van finance officer, hebben wij een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan het verbeteren van de interne procedures en de kwaliteit van de rapportages verhoogd. Tevens hebben wij een belangrijke bijdrage mogen leveren aan het opzetten en uitvoeren van interne audits en controles op de diverse projectbestedingen.

 


wetlands_international.pngWetlands International

Horapark 9
6717 LZ Ede

Telefoon: 0318 - 660 910

Labels
Interim
Klanten
MVO

« Bekijk hier meer nieuws