« Bekijk hier meer nieuws

Exact en Knab komen met boekhoudkoppeling

20190618-bankkoppelingExactKnab.png18 jun

Klanten van Knab en Exact kunnen nu hun bankrekening aan hun boekhoudpakket koppelen. Hiermee worden banktransacties van de ondernemers dagelijks automatisch verwerkt in de boekhoudsoftware.

Exact heeft ruim 14.000 klanten met een zakelijke rekening bij Knab. Zij hoeven hun bankafschriften nu niet meer handmatig in te voeren in Exact Online. Dat scheelt een hoop tijd en voorkomt fouten.

Uit berekeningen van Exact blijkt dat het handmatig verwerken van een bankafschrift gemiddeld 298 seconden duurt. De verwerking bij gebruik van een automatische bankkoppeling levert een 89% tijdsbesparing op.

“We zijn blij dat we met de koppeling tussen Exact Online en Knab tegemoet kunnen komen aan de wensen van accountants- en administratiekantoren en zzp’ers”, aldus Dimitri Braakman, Commercial Product Manager Connectivity & App Center bij Exact. “Zij besparen direct veel tijd.”

Alexander Vinke, Senior Product Owner bij Knab. “Uit onderzoek blijkt dat Exact Online een van de populairste boekhoudsoftware is onder onze zakelijke klanten. Deze koppeling is dus niet meer dan logisch.”

Labels
Administratie
Bankmutaties

« Bekijk hier meer nieuws