« Bekijk hier meer nieuws

Cloud boekhouden: altijd en overal inzage in uw financiën

Blog3-SmartVisie.jpg07 jan

Bent u nog steeds gebonden aan een traditioneel, lokaal boekhoudpakket? U loopt er dan wellicht tegenaan dat u niet altijd gelegenheid hebt om uw financiën te controleren. Smart Visie heeft als doel u te allen tijde en overal inzage te geven in uw boekhouding. Hiervoor hebben wij de optimale oplossing: cloud boekhouden. Hoe werkt dit precies?

Financiën efficiënt regelen

“Smart Visie streeft ernaar samen te werken aan uw onderneming, door uw financiën zo efficiënt mogelijk te regelen. Elke vernieuwing die we doorvoeren staat in het teken van tijd én geld besparen”, aldus eigenaar Jacco Scheer. “We volgen daarom de nieuwste technologieën rondom boekhouden op de voet en innoveren en automatiseren voortdurend. Zo zijn we ook al enige jaren bezig met cloud boekhouden.”

“Wij werken met de allerbeste beveiligingsexperts en ICT-specialisten. Zij stemmen de gegevens zo nauwkeurig op elkaar af, dat alle gegevens veilig zijn en blijven.”

Ontvang meer informatie

Cloud boekhouden

Met cloud boekhouden hebben we het over de online opslag van bestanden, gegevens en software waar je via onze boekhoudapp, of via ons portaal altijd toegang tot hebt. Deze informatie is opgeslagen in de cloud, uiteraard op een veilige wijze. Dankzij online boekhouden wordt het regelen van uw financiën een stuk eenvoudiger. Zo koppelen we bijvoorbeeld uw boekhouding met uw bank, zodat u geen bankafschriften meer hoeft over te tikken. Ook herinneringen en aanmaningen automatiseren we voor u.

Slimme pakketten

Om het overzichtelijk te houden, hebben wij vijf slimme pakketten voor u ontwikkeld. Met behulp van een schema op onze site, kunt u zien welk pakket geschikt is voor u. Deze boekhoudpakketten hebben als voordeel dat u altijd voor een vaste prijs per jaar uw boekhouding regelt. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Slimme pakketten

Cloudbeveiliging online boekhouden

Wellicht twijfelt u eraan of online boekhouden wel zo veilig is. U wilt natuurlijk niet dat de financiële informatie over uw bedrijf zichtbaar is voor derden. Wanneer u gaat samenwerken met Smart Visie hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. We doen er alles aan om lekken en cyberaanvallen te voorkomen. Jacco: “Onze specialisten werken met de allerbeste beveiligingsexperts en ICT-specialisten. Zij stemmen de gegevens zo nauwkeurig op elkaar af, dat alle gegevens veilig zijn en blijven.”

Cloud boekhouden op uw manier

Wij stemmen onze diensten vanzelfsprekend af op uw behoeften. Daarom vinden wij het prettig om nader kennis te maken met de ondernemer en de onderneming. Dan bespreken we samen de wensen en mogelijkheden. Vervolgens maken we een plan van aanpak wat betreft onze werkzaamheden en ondersteuning. Jacco: “We beogen een prettige samenwerking waar uw onderneming alleen maar beter van wordt.”

Ontvang meer informatie

Labels
Administratie
Rapporteren

« Bekijk hier meer nieuws