« Bekijk hier meer nieuws

Exact Online Starter: handig samenwerken

20170530-exactonlinestarter.png30 mei

Als goede accountant denk je graag pro-actief mee met je klant, en geef je inzage in interessante analyses en rapporten. Dat doe je eenvoudig met Exact Online Starter. Zeker met het aantal innovaties dat we de komende maanden gaan introduceren.

Ken jij alle mogelijkheden?

Al tienduizenden ondernemers werken dankzij hun accountant met Exact Online Starter. Afgelopen maanden zijn een aantal mogelijkheden toegevoegd. Zo kan je klant voor alle ondersteunde banken betaalopdrachten aanmaken en voor de Rabobank en ING de betaalopdrachten verzenden via de bankkoppeling. Via de Exact Online app heeft je klant inzicht en krijgt notificaties van de openstaande acties, ook van de vervallen facturen zodat hij snel een aanmaning kan versturen of anderszins contact kan opnemen. 

Veel innovaties op stapel

We ontvangen regelmatig verzoeken van zowel accountants als ondernemers met het doel om de online samenwerking verder te bevorderen. Daar zijn we blij mee. De komende maanden worden veel van deze wensen gerealiseerd. Je leest er hieronder meer over.

Facturatie met bijlage

Binnen de facturatie wordt het mogelijk bijlagen toe te voegen. Ook komt er een verbeterde lay-out met meer facturatie mogelijkheden. Daarbij wordt het mogelijk om begeleidende teksten toe te voegen.

Verbeterde look & feel

Exact Online Starter krijgt een nieuwe look & feel met een verbeterde cockpit en vernieuwde schermen. Ook komen er duidelijke links naar het beheren van klanten, facturatie, betalen en uploaden.

Zelf rapportages samenstellen

Als relevante accountant is het handig om zelf cockpits samen te kunnen stellen voor je klanten. Later dit jaar willen we het mogelijk maken deze cockpit te delen via Exact Online Starter.

Meer over Exact Online Starter?

Kijk voor meer informatie op https://www.exact.com/nl/exact-online of neem contact op met Smart Visie voor een demonstratie of maatwerkaanbieding.


Exact OnlineExact Online

Molengraaffsingel 33
2629 JD DELFT

Telefoon: 015 - 711 5100

Labels
Administratie
Bankmutaties
Debiteurenbewaking
Diverse posten
Fiscale aangiften
Inkoopfacturen
Rapporteren
Salaris
Verkoopfacturen

« Bekijk hier meer nieuws