« Bekijk hier meer nieuws

Maak kennis met onze COVID-19 Assistent

20200525-virtueleassistent.png25 mei

Wij begrijpen goed dat veel ondernemers zitten met vragen. Zeker in deze crisissituatie met corona. Voor sommigen is de omzet geheel weggevallen, terwijl anderen nu het allemaal niet meer kunnen bolwerken.

Juist voor de groep ondernemers die het moeilijk hebben, hebben wij sinds vandaag iets nieuws.

Om te voorkomen dat die groep verdwaald in het oerwoud van steunmaatregelingen en mogelijkheden die de overheid treft tijdens de coronacrisis, hebben wij een virtuele assistent in dienst genomen. Deze virtuele assistent treft u aan op onze website, rechtsonder in het scherm. Middels de button 'Start gesprek' kunt u vragen stellen en informatie opzoeken die voor u van toepassing is. Dat kunt u 24 uur per dag doen en 7 dagen per week. Dus precies wanneer het u schikt.

De virtuele assistent is ontwikkeld door Accounton. Een oplossing die onderhouden wordt door juristen en met deze tool heel eenvoudig verschillende administratie- en accountantskantoren kunnen helpen met het ondersteunen van hun klanten. Wij verwachten dat wij onze klanten en relaties hiermee voorzien in een informatiebehoefte.

Mocht u liever geïnformeerd worden over welke steunmaatregelen voor u van toepassing zijn in een persoonlijk gesprek, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Labels
Advies
Algemeen
Fiscale aangiften

« Bekijk hier meer nieuws