« Bekijk hier meer nieuws

Maatregelen in verband met het coronavirus

20200317-coronavirus.png17 mrt

Sinds de uitbraak van het coronavirus in Nederland volgen wij de adviserende maatregelen van het RIVM m.b.t. de beperking van de verspreiding van het coronavirus. In aansluiting op de berichtgeving hebben wij besloten om de volgende maatregelen te treffen tot - in ieder geval - 6 april 2020:

Medewerkers werken thuis

Alle medewerkers werken vanaf nu thuis. De processen, software en systemen van ons zijn hier altijd al volledig op ingericht. Wij kunnen onze bedrijfsactiviteiten gewoon blijven uitvoeren.

Dienstverlening

Al onze dienst­verlening blijft doorgaan, alleen doen de medewerkers dat nu vanuit huis. Datzelfde geldt voor onze supportmedewerkers. Zij kunnen volledig thuis­werken en zijn bereikbaar via contact@smart-visie.nl. Ook zorgen wij ervoor dat we bereikbaar zijn via ons reguliere telefoonnummer 010 – 30 75 266. De communicatie en onze werkzaamheden kunnen - doordat werken op afstand en overleggen wat meer tijd kan kosten - iets langer op zich laten wachten.

Afspraken

Fysieke afspraken op locatie gaan echter niet door. Geplande afspraken zullen we zoveel als mogelijk telefonisch of via videocall (Skype / Google Meet) uitvoeren. Indien het echt niet anders kan zullen we fysieke afspraken verplaatsen naar een datum in ieder geval na 6 april 2020.

Heeft u verder nog vragen? Neem dan contact op via de vertrouwde contactgegevens of direct met uw contactpersoon.

Contact

Labels
Algemeen

« Bekijk hier meer nieuws