« Bekijk hier meer nieuws

Online factureren is sneller, veiliger én nauwkeuriger

20160905-digitalefacturatie.jpg05 sep

Efficiënte facturatie zorgt voor een gezonde cashflow en een gezonde cashflow zorgt voor goede zaken. Het moraal van dit verhaal? Efficiënte facturatie is goed voor de zaken. Tot dusver de theorie. Hoe brengen we die in praktijk? Het maken van duidelijke, nauwkeurige facturen is slechts het begin.

Minder kosten, minder moeite

De tijden zijn veranderd, tegenwoordig is het niet meer nodig om facturen te printen, in een envelop te stoppen en postzegels te likken. Online factureren is een gestroomlijnder en milieuvriendelijker alternatief. Alles gaat tenslotte digitaal. Het is daarnaast ook nog eens goedkoper omdat je geen geld kwijt bent aan postzegels, inkt, toner en papier. En met het niet heen en weer hoeven te lopen naar de printer bespaar je ook nog eens tijd. En tijd besparen is geld besparen.

Verstuur je facturen vanaf iedere locatie

Online facturatiesoftware wordt (meestal) ondersteund door een mobiele app. Daarmee kun je jouw facturen vanaf vrijwel iedere locatie maken, verzenden en inboeken. Per slot van rekening, hoe sneller je een factuur verzendt, hoe sneller je betaald wordt. Bovendien is het makkelijker om je facturatie up-to-date te houden doordat je na het voltooien van een bestelling of project meteen kunt factureren. En je zorgt ervoor dat je de factuur überhaupt niet vergeet.

E-facturatie maakt het proces nog sneller

Afhankelijk van het programma dat je kiest ondersteunt online software ook e-facturatie. Het platform simplerinvoicing geeft je bijvoorbeeld de mogelijkheid om eenvoudig, veilig en betrouwbaar elektronisch te factureren, direct naar de digitale brievenbus van een klant of via e-mail in het UBL-formaat. Zodra de klant de factuur uploadt wordt de inhoud automatisch herkend en ingeboekt, wat de noodzaak voor het handmatig invoeren van gegevens wegneemt.

Nooit meer smoesjes

“Je brief is nooit aangekomen.” “Ik heb je e-mail niet ontvangen.” Word je ook zo moe van steeds dezelfde smoesjes voor een late betaling? Online facturatiesoftware heeft ook daar een antwoord op. Door de functie ‘send and track’ weet je wanneer een klant je factuur heeft ontvangen en geopend. Handig.


Exact OnlineExact Online

Molengraaffsingel 33
2629 JD DELFT

Telefoon: 015 - 711 5100

Labels
Administratie
Verkoopfacturen

« Bekijk hier meer nieuws