Home ›› Salarisadministratie Uitbesteden

Salarisadministratie uitbesteden aan Smart Visie

Salarisadministratie uitbesteden? Smart Visie helpt u graag! Uw medewerkers zijn key, maar de salarisadministratie kan veel tijd kosten. Doordat de wetgeving steeds verandert, heeft u uw handen vol aan het zorgen voor een correcte en tijdige verloning van uw werknemers. Uw salarisadministratie uitbesteden biedt dan uitkomst. Wij helpen u hier graag mee. Uw medewerkers zijn gewoon bij u in dienst, maar wij verzorgen de salarisadministratie. Denk hierbij aan loonstroken maken, doorvoeren van loonmutaties en loonaangiftes opstellen. Lees hier waarom uw salarisadministratie uitbesteden aan Smart Visie de beste keuze is.

Salarisadministratie uitbesteden koffie
Neem contact op ››

Wij denken met u mee

Smart Visie helpt u graag met het maken van de juiste keuzes als u uw salarisadministratie wilt uitbesteden. Zo helpen wij u met:

  • Werving en selectie
  • Sollicitatiegesprekken
  • Functioneringsgesprekken
  • Keuze arbodienst
  • Ziektekostenverzekeringen

Ook kunnen wij uw personeel- en salarisadministratie automatiseren. Bekijk hiervoor ons administratiepakket Salaris, waarmee u uw salarisadministratie kunt uitbesteden.

Salarisadministratie uitbesteden - De voordelen

Twijfelt u nog over uw salarisadministratie uitbesteden? Dan is het fijn om alle voordelen te weten. Wij zetten ze voor u op een rij.

Tijdsbesparing
Het grootste voordeel van uw salarisadministratie uitbesteden is de tijd die u bespaart. U bent van alle zorgen af en u hoeft zich bovendien niet te verdiepen in de wet- en regelgeving die hoort bij het voeren van de salarisadministratie

Geen lastige vragen beantwoorden
Heeft u te weinig kennis in huis over salarisadministratie? Dan is het voordeel van uw salarisadministratie uitbesteden dat uw medewerkers met hun vragen bij ons terecht kunnen. U hoeft de vragen niet te beantwoorden, wij hebben de juiste kennis paraat en helpen uw werknemers graag verder.

Verantwoordelijkheid ligt bij Smart Visie
Als u uw salarisadministratie uitbesteedt, geeft u ook de verantwoordelijkheid hiervan uit handen. Wij hebben de kennis en ervaring én zijn verantwoordelijk om de administratie juist uit te voeren. Op die manier heeft u minder kans op boetes van de belastingdienst, omdat de complete salarisadministratie netjes wordt uitgevoerd. Uiteraard maken wij hier goede afspraken over.

Salarisadministratie uitbesteden laptop
Neem contact op ››

Persoonlijk contact voor al uw vragen
Laat u uw salarisadministratie uitbesteden aan Smart Visie, dan heeft u te allen tijde inzage in wat wij doen. Eigenaar Jacco onderhoudt het contact zelf en u kunt altijd vragen aan hem stellen over uw personeel- en salarisadministratie.

Alles is op orde
Werkt u samen met Smart Visie, dan kunt u ervan uitgaan dat uw salarisadministratie altijd op orde is. Elke maand leveren wij de loonstroken keurig aan en u hoeft bovendien niet te checken of alle mutaties kloppen. U wordt dus volledig ontzorgd!

Salarisadministratie uitbesteden - App voor werkgevers en werknemers

Laat u uw administratie uitbesteden aan Smart Visie, dan ontvangt u een speciale app. Hiervoor werken wij samen met Nmbrs. Hierin geeft u aan hoeveel uur uw medewerkers hebben gewerkt en heeft u de mogelijkheid salariswijzigingen door te geven. Uw werknemers krijgen deze app zelf ook, zodat ze altijd toegang hebben tot hun eigen omgeving waarin de loonstroken staan en verlof aan kunnen vragen. Met deze app weten werkgevers en werknemers altijd waar zij aan toe zijn.

Word volledig ontzorgd: neem snel contact met ons op

Bent u geïnteresseerd en wilt u uw salarisadministratie uitbesteden? Neem dan contact met ons op en ervaar zelf hoe onze ervaren HR- en salarisspecialisten deskundig, proactief en oplossingsgericht te werk gaan volgens de laatste wet- en regelgeving!

Contact