PTSS challenge

Genomineerd voor deelname aan de 22 push-up PTSS challenge. Een challenge om aandacht te vragen voor het feit dat in Amerika elke dag 22 veteranen met PTSS zichzelf van het leven beroven. Deze challenge is geaccepteerd, maar krijgt wel een andere invulling.

Door in plaats van 22 dagen lang 22 push-ups te doen en dit te delen via de sociale media, is het plan geboren om 22 afleveringen te gaan maken over PTSS. Elke aflevering behandeld een bepaald onderwerp en geeft antwoord op een aantal vragen die bij dat onderwerp horen. Wat is PTSS bijvoorbeeld, zijn er behandelingen voor, welke impact heeft het op de persoon en zijn of haar omgeving, waar kun je terecht voor hulp, opvang en (na)zorg.

Veel mensen met PTSS leven in een maatschappelijk isolement. De grondslag van hun PTSS kan allerlei verschillende oorzaken hebben. Een groot aantal van deze mensen heeft altijd en zonder enig voorbehoud klaar gestaan voor de vrede, veiligheid en zorg van onze maatschappij. Wij vinden het vanzelfsprekend dat deze groep mensen nu eigenlijk ook geholpen zouden moeten worden door diezelfde maatschappij.

Onze bijdrage

Wij ondersteunen de PTSS challenge met een financiële donatie en dragen wij bij aan het verspreiden van de boodschap, waarin aandacht wordt gevraagd voor PTSS. Helpt u ons mee?

Periode: 2016 - heden

.. betrokken ondernemen bij ..

Vanuit maatschappelijke betrokkenheid doen wij mee of ondersteunen wij graag de volgende organisaties.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)

Vanuit maatschappelijke betrokkenheid helpen wij niet alleen graag ondernemers en bestuurders, maar zouden wij ook graag een belangrijke bijdrage willen leveren aan het verbeteren van de wereld. Of dichterbij huis van onze maatschappij. Hoe klein de bijdrage ook lijkt, wij dragen graag ons steentje bij. 

Heel weloverwogen worden er dan ook keuzen gemaakt. Enerzijds omdat wij er op de een of andere bij betrokken zijn en anderszijds omdat het de kwaliteit van het leven kan verbeteren. Het is onze wens dat de verdraagzaamheid van onze maatschappij verhoogt wordt. Er zijn nog teveel mensen die heel eenzaam zijn of geen menswaardig bestaan hebben.

Daarom dragen wij graag ons steentje bij. Een aantal organisaties die wij een warm hart toedragen staan op de site verder toelicht. Deze passen bij ons, in wie wij zijn en waarom wij dingen doen zoals wij die doen.

rodekruis.jpg
ptss_challenge_logo.png
Unitas30.png
HvH.png

Volg ons

Volg de laatste ontwikkelingen via social media of abonneer op onze nieuwsbrief.

Contact gegevens

Smart Visie
Tobias Asserlaan 7
2662 SB Bergschenhoek

Scroll naar boven