Businessclub Unitas '30

Unitas'30 heeft in haar succesvolle historie altijd een grote groep sponsoren achter zich weten te scharen. Met het tot stand komen van het nieuwe multifunctionele sportcomplex in 2012 en door de gigantische groei van de vereniging was het ook een logische stap om een businessclub op te richten. De businessclub is gelieerd aan voetbalclub Unitas'30.

De doelstelling van Businessclub Unitas'30 is tweeledig. Enerzijds wordt het accent gelegd op de zakelijke belangen van de leden. Zo wordt het zakendoen tussen leden gestimuleerd en worden er periodieke bijeenkomsten belegd, waarbij uitwisseling van informatie en gezelligheid centraal staan. Daarnaast ondersteunen de leden van de Businessclub de voetbalvereniging Unitas'30.

  • creëren van contacten
  • contacten creëren de perspectieven
  • perspectieven bieden de toekomst

Als lid van de Businessclub Unitas'30 maakt u deel uit van een uniek platform voor ondernemers, met daaraan gekoppeld talrijke zakelijke mogelijkheden. Naast de thuiswedstrijden van Unitas'30 worden gedurende het voetbalseizoen aantrekkelijke businessclub-activiteiten geïnitieerd, waaronder lunches en businessborrels, het bezoeken van voetbalwedstrijden en concerten, etc. Evenementen waarbij een optimaal klimaat wordt gecreëerd voor het kennismaken met nieuwe relaties, dan wel het aansterken van de huidige contacten.

Onze bijdrage

Met ons lidmaatschap van Businessclus Unitas '30 steunen wij de voetbalclub Unitas '30 in Etten-Leur. Elk jaar gaat er een gedeelte van het lidmaatschap automatisch als donatie naar deze club.

Daarnaast hebben wij op deze wijze toegang tot een netwerk van ondernemers die elkaar ook daadwerkelijk willen helpen bij het ondernemen. Dit vinden wij onzettend plezierig, omdat bij de meest businessclubs juist het gunnen van omzet naar elkaar de voornaamste doelstelling is.

Periode: 2016 - heden

.. betrokken ondernemen bij ..

Vanuit maatschappelijke betrokkenheid doen wij mee of ondersteunen wij graag de volgende organisaties.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)

Vanuit maatschappelijke betrokkenheid helpen wij niet alleen graag ondernemers en bestuurders, maar zouden wij ook graag een belangrijke bijdrage willen leveren aan het verbeteren van de wereld. Of dichterbij huis van onze maatschappij. Hoe klein de bijdrage ook lijkt, wij dragen graag ons steentje bij. 

Heel weloverwogen worden er dan ook keuzen gemaakt. Enerzijds omdat wij er op de een of andere bij betrokken zijn en anderszijds omdat het de kwaliteit van het leven kan verbeteren. Het is onze wens dat de verdraagzaamheid van onze maatschappij verhoogt wordt. Er zijn nog teveel mensen die heel eenzaam zijn of geen menswaardig bestaan hebben.

Daarom dragen wij graag ons steentje bij. Een aantal organisaties die wij een warm hart toedragen staan op de site verder toelicht. Deze passen bij ons, in wie wij zijn en waarom wij dingen doen zoals wij die doen.

rodekruis.jpg
ptss_challenge_logo.png
Unitas30.png
HvH.png

Volg ons

Volg de laatste ontwikkelingen via social media of abonneer op onze nieuwsbrief.

Contact gegevens

Smart Visie
Tobias Asserlaan 7
2662 SB Bergschenhoek

Scroll naar boven