Home ›› Slim Boekhouden

Slim boekhouden - Tijd besparen en geld verdienen

Met slim boekhouden regelt u op een efficiënte manier uw financiën. Alles gaat geautomatiseerd, waardoor u naar veel werkzaamheden qua administratie geen omkijken meer heeft. Dit levert u zowel gemak als tijdsbesparing op, en deze tijd kunt u weer besteden aan alle andere prioriteiten van uw bedrijf. Hier leest u wat slim boekhouden inhoudt, voor wie wij slim boekhouden uitvoeren en hoe u alles eenvoudig opzet bij Smart Visie: een slimme kijk op ondernemen.

Slim boekhouden - Wat houdt het in? 

Eigenlijk betekent slim boekhouden natuurlijk gewoon geld verdienen. Dan is het minder erg dan dat het tijd kost en het levert u ook nog eens geld op. En dit betekent uiteraard: slim ondernemen. Door de tijdsbesparing die slim boekhouden u levert, kunt u deze tijd weer steken in waar het in uw bedrijf om draait: geld verdienen. 

Smart Visie helpt u graag met slim boekhouden. Dit doen wij door gebruik te maken van boekhoud robots, oftewel robot accounting. Met deze robots automatiseert u als het ware uw administratie. U hoeft bijna niets meer zelf te doen, de robotsoftware neemt al het werk over. Denk hierbij aan: 

 • Automatische bankkoppelingen 
 • Automatisch boeken van facturen 
 • Intelligente scanning 

Alle diensten die wij bieden voor slim boekhouden vindt u op onze dienstenpagina

slim boekhouden
Neem contact op ››

Voor wie is slim boekhouden bedoeld? 

Jacco van Smart Visie helpt u graag met slim boekhouden! Onze slimme pakketten zijn bedoeld voor onder andere: 

 • Ondernemers 
 • Administratie- en accountantskantoren 
Ondernemers 

Bent u een (kleinschalige) ondernemer, dan is de kans groot dat u uw bestanden al in de cloud bewaart. Wij gebruiken de slimste software zodat ook uw boekhoudprocessen in de cloud worden gekoppeld. Zo heeft u alles overzichtelijk bij elkaar. Wist u dat al meer dan 100 ondernemers u voor zijn gegaan? 

Administratie- en accountantskantoren 

Elk administratie- of accountantskantoor kan erover meepraten: eigenlijk is het altijd druk. Voor bepaalde werkzaamheden is ondersteuning dan wenselijk. Wij hebben slimme software waarmee wij veel van uw processen kunnen koppelen in de cloud. Door de jarenlange ervaring in de ICT en accountancy van Smart Visie, wordt slim boekhouden nog gemakkelijker. 

Alle werkzaamheden kunnen wij zowel op afstand uitvoeren, maar wij nemen deze werkzaamheden ook aan als interimopdracht

De automatiseringsstraat van uw wensen 

Voor onze eigen zaak hebben wij een automatiseringsstraat opgesteld met diverse software. Dit kunnen wij ook voor u bedenken. Het hoeft natuurlijk niet helemaal hetzelfde te zijn, uiteraard kunt u uw wensen aangeven. Onze automatiseringsstraat gaat als volgt: 

 1. Inkoopfacturen worden automatisch verwerkt in de administratie 
 2. Verkoopfacturen worden uit verschillende software verwerkt in de administratie 
 3. Verkoopfacturen worden geautomatiseerd en gefinancierd en er worden automatisch herinneringen gestuurd 
 4. Belastingaangiften- en analyses worden efficiënt en eenvoudig opgesteld met één druk op de knop 
 5. De jaarrekening wordt opgesteld en met één druk op de knop ligt deze bij de KVK 

slim boekhouden
Neem contact op ››

Slim boekhouden met slimme pakketten 

Bent u enthousiast geworden over slim boekhouden? Grote kans dat u dan ook benieuwd bent naar de kosten. Daarom hebben wij verschillende slimme pakketten voor u samengesteld, bestaande uit: 

 • Instap 
 • Basis 
 • Plus 
Instap 

Dit slimme pakket is geschikt voor starters waarbij u maximaal 25 mutaties per maand kunt doen. Met dit pakket doet u aan slim boekhouden door onder andere de financiële monitor en bankkoppeling. De kosten bedragen € 50,- per maand. 

Basis 

Ondernemers kunnen het beste slim boekhouden met het slimme pakket Basis. Hierbij heeft u maximaal 50 mutaties per maand en de kosten bedragen € 80,- per maand. Ook krijgt u hierbij onder andere advisering en begeleiding en zijn er diverse uitbreidingsmogelijkheden. 

Plus 

Ook met het pakket Plus kunnen ondernemers slim boekhouden. Net zoals bij het slimme pakket Basis heeft u maximaal 50 mutaties per maand. Behalve alle elementen die het pakket Basis biedt, kunt u met het pakket Plus ook betalingen verrichten en profiteert u van een automatische debiteurenbewaking. 

Alle informatie en mogelijkheden over de pakketten voor slim boekhouden ziet u op onze pagina met pakketten.

Meer informatie of meteen contact opnemen? Kijk dan op onze contactpagina.

Contact