Jacco Scheer

Jacco Scheer

Ik streef ernaar met u samen te werken zodat u weer inzicht en controle krijgt wat betreft uw financiële situatie. Ook kan ik u ontzorgen door middel van mijn boekhoudpakketten en handige online tools op het gebied van administratie.

Financiële duizendpoot

Als financiële duizendpoot zorg ik niet alleen dat alles financieel goed verloopt binnen uw bedrijf, maar dat er ook een hoop verbetert. Ik zit bovenop de nieuwste ontwikkelingen rondom automatisering en cloudoplossingen. Nieuwe moderne technieken pas ik zo snel mogelijk toe om werkzaamheden op gebied van administratie sneller te verrichten, zodat het minder tijd en geld kost.

Interim-klussen

Naast accountancy ben ik in staat om ICT-afdelingen of projecten aan te sturen en/of te beoordelen. Regelmatig word ik ingezet voor dergelijke interim-klussen. Zijn er problemen of onduidelijkheden in de geldstromen? Ik zoek alles tot op de bodem uit en zorg ervoor dat zaken weer goed gaan lopen. Ook beschik ik over kennis van salaris- en personeelsadministraties. Hierdoor ben ik ook inzetbaar als sparring partner van een MT of directie. Als u gebruik maakt van mijn hulp en expertise, dan weet u zeker dat uw onderneming een financiële verbeterslag door gaat maken.

Curriculum Vitae

Download het CV van Jacco Scheer

Linkedin.png  Twitter.png  Facebook.png  GooglePlus.png

Recente opdracht(en):

DeRoodeRoos.png  VanderValk.png  Louwman.png
Heerema.png  Stabilo.png  Care.png