Home ›› Administratiekantoor Rotterdam

Administratiekantoor Rotterdam voor slimme online oplossingen

Zoekt u eerste hulp bij administratie? Het administratiekantoor Rotterdam Smart Visie biedt slimme, goed doordachte oplossingen. Wij helpen u onder andere met inkopen, verkopen, bankmutaties, aangiften, debiteurenbewaking, financiële rapportages en salarisadministratie. Dit alles realiseren wij in de cloud. Samen maken we een grote verbeterslag door uw financiën zo efficiënt mogelijk te regelen.

Administratiekantoor Rotterdam

Als administratiekantoor Rotterdam zijn we volledig gespecialiseerd in cloud boekhouden. Hiervoor hebben we 3 slimme boekhoudpakketten ontwikkeld. Zo kunnen we aan diverse ondernemers een passende oplossing bieden. We geven u de mogelijkheid te bepalen wat u zelf wilt doen en waarmee wij u mogen ontzorgen. Met onze moderne oplossingen krijgt u 24/7 inzage in uw boekhouding. Dit is mogelijk met behulp van onze boekhoudapp en het portaal. Deze omgevingen zijn uiteraard uiterst veilig. We werken samen met de beste beveiligingsexperts en ICT-specialisten die ervoor zorgen dat uw gegevens altijd veilig zijn en blijven.

Administratiekantoor Rotterdam
Neem contact op ››

Administratiekantoor Rotterdam - Diensten

De diensten waarmee ons administratiekantoor Rotterdam uw financiën slimmer organiseert zijn onder meer:

 • Boeken van inkoopfacturen:
  u levert uw inkoopfactuur aan en wij controleren en verwerken deze factuur. Het enige wat u nog hoeft te doen is goedkeuren en betalen.
 • Boeken van verkoopfacturen:
  met ons pakket gaat dit een stuk sneller. Ook kunnen we uw facturen aanpassen met behulp van betaalbuttons zodat het voor klanten aantrekkelijker wordt om te betalen.   
 • Verrichten van bankmutaties:
  wij maken gebruik van moderne technologieën waarmee uw bank aan uw boekhoudprogramma is gekoppeld. Zo zit er nooit verschil tussen de geldmiddelen in uw bank en in uw boekhouding. Als u dat wilt boeken wij alle mutaties voor u.
 • Automatiseren van debiteurenbewaking:
  met behulp van Payt ziet u in één oogopslag hoever klanten zijn met betalen en wat uw openstaande saldo is. Ook is het versturen van de eerste factuur tot de laatste aanmaning volledig geautomatiseerd.
 • Opstellen en verzenden van aangiften:
  dankzij onze begeleiding heeft de belasting nooit meer een verrassing voor u in petto. Wij helpen u onder andere met het opstellen van een fiscale planning en met de aangiften.  
 • Opstellen van financiële rapportages:
  we stellen samen uw ondernemersplan op, helpen met het rapporteren van uw inkomsten en uitgaven en stellen jaarrekeningen op.

Salarisadministratie uitbesteden?

In onze boekhoudpakketten ‘basis’ en ‘plus’ vindt u ook de dienst salarisadministratie. Deze tijdsintensieve taak wordt zo een stuk eenvoudiger. Maar onze dienstverlening gaat verder. Als u besluit personeel in dienst te nemen, kunnen we u van het begin af aan helpen. Op dit gebied hebben we namelijk eveneens jarenlange ervaring. We treden graag op als sparringpartner bij de keuze van de arbodienst, werving en selectie, afsluiting van de ziektekostenverzekering en functioneringsgesprekken.  

Administratiekantoor Rotterdam
Neem contact op ››

Kop koffie drinken?

Hoewel wij zoveel mogelijk online regelen, vinden wij persoonlijk contact zeer belangrijk. Goede dienstverlening is alleen mogelijk als wij weten wat u belangrijk vindt en wat u bezighoudt. Als u dat wenst komt er een medewerker van ons administratiekantoor Rotterdam bij u langs voor een kennismakingsgesprek op een tijdstip dat u uitkomt. En ook als u onze diensten afneemt komen we graag bij u op kantoor om tussentijdse rapportages door te nemen of de jaarrekeningen te bespreken. U kunt ons benaderen via de contactpagina, per e-mail of per telefoon 010 – 30 75 266. Maak gebruik van onze slimme kijk op administratie!

Contact