Bericht voor ##fullname##
U kunt de nieuwsbrief ook online bekijken.
Logo - Smart Visie
Een goede start

Beste ##fullname##,

Het eerste kwartaal 2017 is voor sommigen positief verlopen.

Denk bijvoorbeeld aande gezamenlijke actie van de hulporganisaties. Met de actieweek voor GIRO555 is meer geld ingezameld dan verwacht. Een mooi resultaat waarmee vele mensen worden gaan geholpen.

De tweede kamer verkiezingen hebben ook voor sommigen een mooi resultaat opgeleverd. De formatie is dan nog niet helemaal rond en laat nog even op zich wachten, maar de opkomstcijfers hebben velen in ieder geval blij gemaakt.

Ook mijn eerste kwartaal is beter verlopen dan verwacht. Ik heb iets meer uren kunnen maken dan begroot en heb ook meer producten (jaarrekeningen, publicatiestukken en fiscale aangiften) kunnen opleveren. Het aantal interim klussen is gestegen en niet alle aanvragen konden worden uitgevoerd. Een heel mooi resultaat dus.

Het tweede kwartaal is al even bezig en vertoont dezelfde voortekenen als het eerste kwartaal. De planning is redelijk goed bezet en het ziet er naar uit dat vanaf september weer ruimte is voor nieuwe (langdurige) opdrachten.

Hoe is eigenlijk jouw eerste kwartaal verlopen en heb jij al zicht op het tweede kwartaal? Laten wij er samen nog een geweldig kwartaal van maken.

Met vriendelijke groet,
Smart Visie
Jacco Scheer

Nieuwsberichten op onze website

Met enige regelmaat publiceren wij interessante nieuwsberichten op onze website. Hierna hebben wij twee recente berichten opgenomen, die het lezen meer dan waard zijn.

Motor van de zaak?

Nu het langzamerhand weer wat warmer begint te worden en de files toenemen, zal met een enkeling de vraag oppoppen of een motorfiets van de zaak geen goede oplossing zou kunnen zijn. Dit is natuurlijk afhankelijk van de persoonlijke situatie en de eisen of wensen.

Tijdig deponeren

Dit jaar verschillende nieuwe opdrachten gekregen voor het opstellen van de publicatiestukken. Deze opdrachten waren te laat verstrekt. Maar wat is te laat? En wat zijn de gevolgen eigenlijk van te laat deponeren van de jaarstukken?

Berichten van onze partners

Onze partners waarmee wij samenwerken publiceren ook met enige regelmaat berichten op onze website. Hierna een tweetal nieuwsberichten uitgelicht en een belangrijke tip die zeker het lezen waard zijn.

4 manieren om de administratie achter je te laten

De administratie is een noodzakelijk kwaad, maar niet een die je “even tussendoor” wegwerkt. Als er een taak is waar veel tijd aan verloren gaat, is het de administratie wel. Hoog tijd om deze tijdrovende en dure klus op zijn plek te zetten!

Hoe een app je administratie vermindert, je inzicht vergroot en personeel motiveert

De administratie. Vroeger kostte die veel tijd want de verwerking ging met de hand. Door de komst van online software gaat de administratie veel makkelijker. Maar er kunnen zaken altijd handiger en beter.

De tip van Recht Wel

De zon schijnt, je krijgt energie, stoffige zaken moeten worden opgepoetst. Misschien niet direct om een start te maken met de grote voorjaarsschoonmaak, maar wel om een extra boost te gaan geven aan jouw onderneming en ondernemerschap.

Je gaat aan de slag of ben je aan de slag gegaan om jouw ideale klanten binnen te halen met een mogelijk aangepast verdienmodel en hopelijk meer winst. Bij jouw offertes stop je uiteraard jouw algemene voorwaarden.

Maar, heb je in alle dynamiek nagedacht of deze algemene voorwaarden jou nog net zo goed passen vergeleken bij het moment dat je ze hebt opgemaakt? Heb je ondertussen nieuwe diensten of producten op de markt gebracht? Ben je verkoop gestart online? Heb je omwille van kostenbesparing eerst de algemene voorwaarden van jouw collega gekopieerd en nooit echt gekeken of het voor jou passend is? Loop jij extra risico’s nu jouw onderneming is gegroeid en veranderd? De antwoorden op deze vragen zijn direct relevant voor jouw bedrijfsvoering en de inhoud van jouw algemene voorwaarden. Heb jij jezelf de tijd gegund om hier eens even bij stil te staan? Zet je lentekriebels in om dit juridische onderdeel binnen jouw onderneming eens op te pakken.

Kleine lettertjes zijn zelden favoriet bij ondernemers. Het is bovendien niet jouw ‘core business’. Wij krijgen energie om jouw algemene voorwaarden ‘state of the art’ te maken en volledig aan te laten sluiten op jouw onderneming en ondernemersstijl. Wij hebben dit al vele ondernemers mogen doen. Ben jij onze volgende opdrachtgever?

Recht Wel heeft een gratis Checklist Contract- Algemene Voorwaarden voor je opgesteld. Een handige PDF die je gratis kan aanvragen via de onderstaande link: Klik hier om de gratis checklist aan te vragen

Wanneer jij deze checklist aanvraagt, zal Recht Wel je ook een aantal op maat gesneden vragen over jouw bedrijf sturen. Na het beantwoorden van deze vragen neemt Marjel Sterrenberg of Naomi van Hulst-Sukel, wanneer jij dit wil, ook nog eens persoonlijk contact met je op voor een prikkelend gesprek.


Vakantieperioden en planning

Klanten hebben via het klantenportaal toegang tot meer. Hiermee hebben zij inzage in hun eigen elektronische dossier. Ook hebben zij inzage in de planning. Eventuele afwezigheid of verminderde bereikbaarheid wordt hier aangekondigd in een nieuwsbericht. Zo communiceren wij slim en helder met onze klanten.

Facebook Twitter LinkedIn Google plus
Smart Visie
Vleugelvaren 4
2661 PP Bergschenhoek
 
T 087 – 78 48 513
E info@smart-visie.nl