logo
 

Het is weer tijd om de batterij voldoende op te laden

Veel ondernemers hebben mooie resultaten kunnen boeken over de eerste 6 maanden van het jaar. Er is weer voldoende potentie in de markt om opdrachten te verkrijgen en er is genoeg te oden. Naast inspanning is het natuurlijk ook goed om even te ontspannen. Even jezelf opladen.

Voor ons was het eerste halfjaar flink aanpoten. Hierdoor verliep niet alles zoals wij hadden bedacht of zoals het eigenlijk zou moeten. De zomerperiode is voor ons dan ook even een moment om rustig op adem te komen om vervolgens straks bij terugkomst er weer vol tegenaan te gaan.

Verminderd beschikbaar in augustus

Door vakantieverlof en een buitenlandse opdracht, zullen wij in de maand augustus wat minder beschikbaar zijn dan u van ons gewend bent. In de maand september is de bezetting weer compleet.

Uitbreiding communicatiemogelijkheden

Een e-mailadres per soort dienstverlening, waarbij de status te volgen is op een website. Eenvoudig en transparant. Ook is er de mogelijkheid om per WhatsApp contact met ons op te nemen.

Lancering nieuwe website

Deze nieuwsbrief heeft al een andere lay-out dan u gewend van ons bent. Na de zomervakantie zal ook onze website in een ander jasje worden gestoken. Meer informatie en meer gebruiksgemak.

Tijd om te ondernemen

Een aantal zaken leidt af van het ondernemen. Dat is natuurlijk erg zonde en jammer, maar hoe kun je dat voorkomen? Wij helpen u daar natuurlijk graag bij door de administratieve lasten zo veel mogelijk van u over te nemen of u daarbij te ondersteunen.

Er kunnen steeds meer processen van uw administratie volledig automatisch gaan verlopen. Het inboeken van inkoopfacturen via DizzyData, het verwerken van de bankmuaties in ExactOnline of het aanmanen van uw debiteuren door Payt. Het kan allemaal terwijl u zich bezig houdt met andere zaken.

Vanaf september zullen wij u periodiek gaan informeren over wijze waarop u uw administratie slimmer kan laten verlopen, zodat u tijd overhoudt voor het ondernemen.

Even voorstellen: Marcella

Als u ons belt, is de kans heel groot dat u wordt geholpen door Marcella.

Even voorstellen: Lisa

De andere mogelijkheid is, dat uw telefoontje wordt beantwoord door Lisa.

Ontbijt u met ons mee?
26 september 2019

Samen met BHV Nederland organiseren wij een heel veilig ontbijtje bij het Rode Kruis. Eet mee en steun ook het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam.

Afspraak maken?

Uw eigen agenda kunt u online vergelijken met die van Jacco Scheer. Op deze manier wordt het voorstellen van een vergadermoment een klein beetje eenvoudiger denken wij.

Hoe komen wij aan uw gegevens?

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat ##email## in onze database is opgenomen. Wilt u uw gegevens inzien, dan kan dat uiteraard. Ook is het mogelijk om uw gegevens te laten verwijderen.

Smart Visie
Tobias Asserlaan 7
2662 SB Bergschenhoek
010 - 30 75 266
info@smart-visie.nl
www.smart-visie.nl
© 2019 - Smart Visie
Uitschrijven   Online bekijken